Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pippa Middleton slaví narozeniny a vypadá o 10 let mladší! Jak to dělá?

6. září 2017 | 11:56

Královská rodina má další důvod k oslavám. Začátkem týdne oznámil Keningtonský palác radostnou zprávu o dalším potomkovi prince Williama a jeho ženy Kate a dnes slaví mladší sestra vévodkyně Pippa 34. narozeniny! Co všechno o ní vlastně víme? 

Do paměti se mladší sestra vévodkyně Kate zapsala před šesti lety, kdy zazářila na svatbě své sestry. Rázem se stala neobdivovanější družičkou světa a získala si přezdívku "Her Royal Hotness". Letos v květnu si sama vyzkoušela, jaké to je být nevěstou, když si vzala miliardáře Jamese Matthewse, se kterým randila od roku 2012.

Pochází ze tří sourozenců a kromě slavné sestry Kate má ještě mladšího bratra Jamese. Přestože je její sestra na výsluní, rodinné vazby se nepřetrhaly a všichni sourozenci si uvědomují, že je rodina na prvním místě. Proto se často navštěvují. 

Pippa žije velmi akčně. Je známá svou vášní pro pohyb. Běhá, dělá triatlon, věnuje se cyklistice, jezdí na běžkách a samozřejmě zdravě jí. Často navštěvuje fitness centrum a sport pro ní není zkrátka cizím slovem. Věnuje se charitě a vydala také knihu, kde najdete užitečné rady, jak pohostit rodinu a blízké přátelé. Je to zkrátka super žena!

Vkus se v jejich rodině nejspíš dědí z generace na generaci, jelikož je Pippa, stejně jako její starší sestra Kate, vzorem pro mnoho žen. Připomeňte si s námi nejpovedenější outfity Pippy Middleton v naší fotogalerii!

Autor: Aneta Pařízková