Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Městský styl podle Diane Kruger sluší všem!

11. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Například městský styl herečky Diane Kruger je skvělý!

Herečka Diane Kruger je velmi štíhlá, a tak není divu, že většina šatů, které ukazuje na červeném koberci, "obyčejným smrtelnicím" není souzena. Ale v roztrhaných džínách a jednoduchém proužkatém tričku vám to bude slušet, ať už jste štíhlá nebo máte pár kilo navrch, je vám dvacet nebo čtyřicet. K tomuto spojení můžete zvolit boty, jaké vás jen napadnou. Slavná herečka obula pohodlné balerínky se zvířecím vzorem, skvěle budou vypadat i lodičky, tenisky, sandálky na ploché podrážce i na klínu.

Buďte jako Diane Kruger

Herečka ve volném čase ráda nosí jednoduché oblečení. Pokud se vám její styl líbí, stačí tedy, když budete kombinovat různé džíny a obyčejná trička s nápadnými doplňky, které dodají outfitu nevšednost.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Tričko: Lindex, 399 Kč, džíny: TopShop, cca 1500 Kč, boty: CCC, 279 Kč, kabelka: Zoot.cz, 540 Kč, sluneční brýle: Mango, 499 Kč a pásek: H&M, 149 Kč

Sledujte i další outfity slavných žen a inspirujte se!