Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Krajčo se oženil a Agáta byla na houbách

  • 29. července 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Kate Hudson

    Dlouhé vlasy? Ty jsou dávno out! Potvrzuje to spousta hollywoodských hvězd a Kate Hudson (38) se k nim právě přidala. Nebylo to ale tak úplně z její vůle. Hlavu si oholila na ježka kvůli filmu Sister, který právě natáčí a který režíruje zpěvačka Sia. Na detailnější fotku nového účesu si ještě musíme počkat!

     

    Kate Hudson je na ježka!
    Autor: Instagram.com

  • Eliška Bučková

    U vlasů chvíli zůstaneme. Věděli jste, že Eliška Bučková (28) má od přírody na hlavě prstýnky? Je škoda, že se v nich na veřejnosti skoro neukazuje! Tuto fotku přidala na den svých 28. narozenin, které oslavila v pondělí. Strávila je se svým přítelem Jakubem Vágnerem (35) na rybářském táboře, kde se společně s ním stará o děti.

    Eliška Bučková
    Autor: Instagram.com

  • Cara Delevingne

    "Mám štěstí, že můžu pracovat s tak úžasnými umělci," děkuje Cara vizážistům a kadeřníkovi za svůj dechberoucí look. Svůj nový sestřih si doslova užívá a pokaždé, když se objeví ve společnosti, její vlasy vypadají jinak. Pixie cut je variabilní, i když se to nezdá. Cara prostě udává trendy! Máme chuť si zamluvit schůzku u kadeřnice...

    Cara Delevingne
    Autor: Instagram.com

  • Adriana Lima

    Topmodelka Adriana Lima (36) už není sama! Na Instagram přidala fotku, kterou potvrzuje, že jejím novým přítelem je Metin Hara, turecký spisovatel.  "Volím lásku," napsala ke krásné fotce. Asi láska na první pohled, protože se seznámili teprve před měsícem. 

    Adriana Lima s přítelem
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, jak to Adrianě Limě slušelo na různých přehlídkách pro Victoria´s Secret:

    Video se připravuje ...
    Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret • VIDEO: youtube.com_Paloma F./BPŽ

  • Agáta Prachařová

    Agáta Prachařová (38) si užívá léta a volných dní a se synem Kryšpínem vyrazila do lesa na houby. S prázdnou rozhodně z lesa neodešli!

    Agáta vyrazila na houby se synkem. Úlovky našli v Orlických horách.
    Autor: Instagram.com

     

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez v týdnu oslavila 48. narozeniny. Oblékla si odvážné minišaty a my na ní můžeme oči nechat. Jak to jen dělá, že má takovou postavu?! Okázalou oslavu si užila i se svým přítelem Alexem Rodriguezem.

    Jennifer Lopez s přítelem Alexem Rodriguezem.
    Autor: Instagram.com

    Jennifer Lopez
    Autor: Instagram.com

  • Marie Doležalová

    Kolik párů se dalo dohromady díky soutěži StarDance? Posledním z nich je kuchař Emanuele Ridi (43) a profesionální tanečnice Lucie Hunčárová (31). Marie Doležalová (30) a Marek Zelinka se stali vítězi StarDance v roce 2015 a od té doby tvoří pár. Jejich láska pořád trvá, jak je vidět! Společně odjeli do Antverp.

    Marie Doležalová s přítelem Markem Zelinkou
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na rozhovor s Marií Doležalovou, kde mluví o tom, jak při hraní zvládá milostné scény:

    Video se připravuje ...
    Maruška Doležalová v nové hře Magor: Milostné scény si užívám! • VIDEO: Tereza Kühnelová, Petr Soukup

  • Lucie Kovandová

    "Změna je život," píše Lucie Kovandová (23), Miss z roku 2013, u fotky na Instagramu. Delší dobu nosila zrzavé vlasy. Na léto se rozhodla je trochu zesvětlit a výsledek je naprosto skvělý. Souhlasíte?

    S létem se rozhodla pro zesvětlení vlasů.
    Autor: Foto Instagram.com

  • Richard Krajčo

    Richard Krajčo (40) je už potřetí ženatým mužem. Za ženu si vzal režisérku a blogerku Karin Babinskou (42). Karin účinkovala i v nejnovějším klipu skupiny Kryštof s názvem Šňůry, kde si svatbu zkusili nanečisto.

    Skutečný obřad se jim podařilo utajit a Karin novinku napsala na Facebook v pátek. Tato fotka se objevila na společném Instagramu Richarda a Karin včera. Je to snad momentka ze svatby?

    Richard Krajčo s Karin Babinskou
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.