Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejmodernější účes letošního léta: Blond ježek, kterému propadly i celebrity!

11. července 2017 | 06:00

Vypadá to, že dlouhým vlasům odzvonilo. Alespoň v Hollywoodu. Blond buzz cut – tedy blonďatý ježek – se stává jedním z nejvíc trendy účesů. Svých dlouhých loken se vzdala Cara Delevingne, postupně zkracovaly Katy Perry, Kristen Stewart nebo Zoe Kravitz. Budete také následovat tento trend?

Tento účes je bez debat vhodný pro odvážné ženy, které se nebojí změn. Já se přiznám bez mučení: bez dlouhých vlasů by se mi možná ulevilo, ale slzy by padaly. Co se týče vlasů, jsem hodně konzervativní!

To se ale rozhodně nedá tvrdit o zpěvačce Katy Perry (32), která si na hlavě vyzkoušela snad všechny barvy, které existují. Nejdříve překvapila platinovou blond a mikádem, poté zkrátila na pixie cut, a poté ještě o pár centimetrů víc. 

Modelka Cara Delevingne (24) se také nejdřív obarvila na šedou a ostříhala na mikádo. Pak si ale hlavu oholila celou. U Kristen Stewart (27) vlasy na krátko nepřekvapují, protože je známá svým experimentováním. Minulý týden se tyto tři hvězdy setkaly na přehlídce módního domu Chanel v Paříži v rámci fashion weeku haute couture a svým stejným účesem na sebe přitáhly pozornost. Skoro více než nová kolekce Chanel na podzim a zimu. Buzz cut, neboli účes na ježka, se tak stává trendem číslo jedna!

Nedá se říct, že by naše slavné ženy zůstávaly pozadu za Hollywoodem. Na červeném koberci v Karlových Varech se minulý týden objevila herečka Anna Fialová (22), která účinkovala v první řadě show Tvoje tvář má známý hlas, a byla téměř k nepoznání! Také vám připomíná britskou herečku Tildu Swinton (56)?

Anna Fialová na letošním filmovém festivalu ve Varech.
Autor: Profimedia.cz

Pomalu se tak tento účes dostává do mainstreamu a zbavuje se nálepky "pro punkrockerky". Je to jen další důkaz, že hranice toho, čím je definována krása, se stále posunují. Nicméně před námi je ještě dlouhá cesta...

A co vy, měly byste odvahu vzdát se dlouhých vlasů? Že i ježek může vypadat sexy, si prohlédněte ve fotogalerii:

Anna Fialová si zahraje v druhé řadě seriálu První republika. Jak probíhalo natáčení? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
Natáčení První republiky pomalu končí, Anna Fialová se zamilovala do starých aut • VIDEO: Adriana Krátká / BPŽ

Autor: luh