Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Princezny i odvážné dračice

  • 25. července 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kendall Jenner (21)

    Kendall si na premiéru nového filmu Valerian a město tisíce planet oblékla velmi krátké upnuté šaty. Jejich délku však mírnily delší rukávy. Tento zajímavý model doplnila jednoduchými lodičkami a nedá se říct nic jiného než to, že jí to seklo.
    Kendall Jenner
    Autor: profimedia.cz

  • Rihanna (29)

    Rihanna zvolila doslova princezninovský outfit a všem vyrazila dech. Světle růžové šaty jsou od návrháře Giambattista Valli. Doplnila je šněrovacími sandálky od Manolo Blahnika. Rihanna stále ví, jak nás ohromit.
    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

  • Tara Reid (41)

    Tara Reid je známá pro svou roli Vicki ve filmové sérii Prcičky, v listopadu oslaví již své 42. narozeniny. Pro její opravdu vyhublou a kostnatou postavu jí jen už málo kdo pozná. Na premiéru filmu se zahalila do černého, ale zajímavého overalu, který by však vypadal mnohem lépe na postavě ne tolik vyhublé.

    Tara Reid
    Autor: profimedia.cz

  • Cara Delevingne (24)

    Cara Delevingne má v novém filmu jednu z hlavních rolí jménem Laureline. Nutno říct, že se na premiéru oblékla přímo tematicky a vypadala, jako by právě z tohoto sci-fi filmu vystoupila. Stříbrné šaty jí navrhla návrhářka Iris Van Herpen.

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Jednoduché líčení na Cara Delevingne • VIDEO: youtube.com_All VIDEO/BPŽ

  • Natalie Morales (32)

    Herečka Natalia Morales také ohromila krásnými pouzdrovými šaty s rafinovaným výstřihem. Šaty jsou stříbrné a hází vínové odlesky, ke kterým doladila minimalistické vínové sandálky.

    Natalie Morales
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.