Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity, které přistihli při sexu na veřejnosti

  • 16. července 2017 | 06:00

    Už jste někdy podlehla vášni a kouzlu okamžiku natolik, že vám bylo všechno jedno a chtěla jste mít sex i s tím rizikem, že vás někdo nachytá? Takovéhle pocity jsou lidské a i celebrity jsou jen z masa a kostí a mají stejné potřeby jako my ostatní. Když chytne někdo je, tak je to pro ně jen trochu ožehavější a dozví se to většinou celý svět!

  • Miley Cyrus a Liam Hemsworth

    Autor: Instagram.com
    Liam Hemsworth sice vypadá jako slušňák, ale už jen to, že ho to stále táhne k rebelce Miley Cyrus, je znamením toho, že sám má růžky taky pěkně nabroušené. Když člověka popadne vášeň, najednou jako by mu někdo nasadil klapky na oči, uši, zkrátka odříznul ho od reality. Vidí jen objekt svého zájmu a touží po jediném. Tak se také stalo, když si to tahle dvojka střihla na párty Vanity Fair pod stolem na zemi. 

    Miley Cyrus se jen tak něčeho nebojí. Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje? • VIDEO: Youtube.com

  • Jake Gyllenhaal a Kirsten Dunst

    Autor: profimedia
    Když spolu tihle dva chodili, přiznala otevřeně Kirsten Dunst, že se snažili o to, mít sexuální život pořádně pestrý. „Sex potřebuje přikořenit, takže jsme to dělali třeba v autě, na záchodech, nebo dokonce na pláži. Jediné, kde jsme si na to netroufli, byla hotelová chodba, báli jsme se, že by nás mohli vyhodit,“ vyprávěla herečka. 

  • Zoe Saldana

    Autor: afp
    Ještě než se stala slavnou, riskovala, že ji nachytají při sexu, který měla na velmi kuriózním místě. „Jsem z Qeensu a ve vlaku, který jezdí z Coney Island zpět do města, jsem měla sex mezi dvěma vagony.“

  • Hugh Grant

    Autor: Instagram.com
    Tento veterán romantických komedií během své herecké kariéry zamotal hlavu mnohým zástupkyním ženského pohlaví. Když randil s hereckou kolegyní Liz Hurley, dostal se do křížku se zákonem. Byl totiž přistižen při sexu s prostitutkou ve svém autě. 

    Podívejte se na ukázku jedné z rolí Hugha Granta:

    Video se připravuje ...
    Meryl Streep a Hugh Grant jako milenci? Film o nejhorší zpěvačce světa jde do kin! • VIDEO: Magicbox

  • Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

    Autor: profimedia
    Tohle propojení bylo provázeno mnohými vášnivými scénami. Mezi Angelinou a Bobem to jiskřilo jak ve skříňce vysokého napětí. O svém sexuálním životě mluvili oba dva značně otevřeně, a jednou dokonce přiznali na červeném koberci reportérům, že než na něj vykročili z limuzíny, rozdávali si to v ní.

    Sexy Angelina v reklamě:

    Video se připravuje ...
    Angelina Jolie v reklamní kampani nového parfému • VIDEO: Youtube.com/MonGuerlain/BPŽ

  • Will Smith a Jada Pinkett Smith

    Autor: profimedia
    Tihle dva jsou spolu už celou věčnost. Prošli se i po hrbolaté cestě během let, ale stále je k sobě evidentně něco táhne a dokážou si poradit i s krizí. O limuzíně už řeč byla, tihle dva prošvihli nástup na červený koberec při předávání cen Oscar, protože se nemohli nabažit jeden druhého právě na sedačkách tohoto prostorného vozu. Jadě po vystoupení z auta nezbyl na obličeji téměř žádný make-up.

    Dvojice natočila romantický videoklip:

    Video se připravuje ...
    Will a Jada v zamilovaném videoklipu • VIDEO: youtube

  • Gerard Buttler

    Autor: profimedia
    Dámy, pokud vám tenhle skotský fešák učaroval, vězte, že mu rychlovky na veřejnosti nejsou cizí, a to i na těch nejnechutnějších místech. Pokud vám vášeň k němu zacpe nos stejně jako v roce 2012 jedné neznámé „šťastlivkyni“, můžete si to s ním rozdat na toi-toice! Být vámi, raději to nezkouším – nebo alespoň beze svědků!


  • Tommy Lee a Pamela Anderson

    Autor: profimedia
    Tahle povedená dvojice se zapsala do historie mnohými skandály. Jejich vzájemná chemie a sklony k exhibicionismu vedly dvojici také k tomu, že natočila sexvideo. Tam je jasný důkaz toho, že své sexuální hrátky nezavírali pod zámek. Vášnivým orgiím se oddávali také na palubě lodi.

Diskuse ke článku
.