Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejstylovější české páry: Kdo byl ve Varech nejodvážnější?

12. července 2017 | 06:00

Jako každý rok se na filmovém festivalu v Karlových Varech objevily nádherné šaty. V tomto případě ženy v těchto krásných róbách doprovázeli jejich partneři, kteří se taktéž pěkně vyfikli. Pojďte se podívat na ty nejpovedenější a nejodvážnější modely!

Leoš Mareš a Monika Koblížková vypadají vždy dokonale, jejich luxusní modely jim závidí snad každý. Monika vsadila na odvážnost a nechala v dlouhých levandulových průsvitných šatech vykukovat celý spodek. Barva šatů je netradiční, stejně tak jako spojení s temně vínovým páskem a psaníčkem. A co teprve jejich střih! Šaty zahalují a zároveň odhalují dokonalou Moničinu postavu. Spolu s Leošem krásně ladila.

Monika Koblížková a Leoš Mareš vypadali jako vždy dokonale.
Autor: profimedia.cz

Podívejte se do fotogalerie, komu to nejvíc slušelo:

Daniela Peštová zvolila na červený koberec šaty vyšívané květy od značky Valentino. Ty doladila diamantovými šperky. Svou róbou nejednomu z nás vyrazila dech. Její partner Pavol Habera ji doplnil klasickým smokingem.

Daniela Peštová a Pavol Habera na zahájení v hotelu Thermal.
Autor: profimedia.cz

Největší poprask však způsobil obrovský dekolt Jitky Čvančarové. Velké poprsí se jí tlačilo ven z tmavě růžových šatů, které jí byly ušity na míru návrhářkou Natali Ruden. Se svým manželem, s kterým se dala dohromady v soutěži StarDance, tvořila sehranou dvojku.

Petr Čadek s Jitkou Čvančarovou a jejím tradičně velmi hlubokým dekoltem.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová