Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak na masáž prostaty? Naučíme vás to a váš partner bude vrnět blahem

6. července 2023 | 06:00

Masáž prostaty je technika, kterou byste určitě měla vyzkoušet. Přinese intenzivní potěšení vašemu partnerovi, ale chce to překonat strach a předsudky. Mnoho mužů to nechce přiznat, ale tajně po ní touží. Prostata se nachází uvnitř mužské pánve a můžete ji stimulovat jak vnější masáží, tak vnitřně přes konečník. Tento způsob je mnohem intenzivnější, a jak to jednou vyzkouší, bude to chtít znovu! 

Kde je prostata

Ještě jednou si pro jistotu zopakujeme, kde se prostata nachází a jak ji najít. Je to žláza, která je asi tak velká jako vlašský ořech. Nachází se těsně pod močovým měchýřem. Zvenku se dá stimulovat také, je lepší, když právě tady začnete svou masáž. Místo, kterým začínáte, je hráz, tedy prostor pod varlaty směrem k análnímu otvoru. 

Jak postupovat?

Stejně jako anální sex pro ženy, i pro muže je tato technika trochu citlivá. Proto je třeba partnera připravit. Nejlépe je začít masáží spodní části zad a hýždí. Je důležité, aby byl uvolněný. Teprve potom pokračujte v přímé stimulaci. Nejlepší poloha je, když muž leží na břiše, ale masáž můžete využít i současně se stimulací penisu, když muž leží na zádech a má pokrčené nohy v kolenou.

Je-li partner připraven, nezapomeňte použít lubrikant na vodní bázi, naneste si ho na prst. Vsuňte ho do řitního otvoru asi 6,5 až 7,5 cm hluboko. Na vnitřní straně, tedy té blíž do břišní dutiny, narazíte na malou bouličku. Tu začněte, nejprve raději jemně, mnout. Je to velice citlivá oblast.

Jak zesílit prožitek?

 Stimulaci prostaty můžete podpořit orálním drážděním nebo váš partner sám může onanovat, zatímco vy ho budete dráždit zevnitř. Pro začátečnice je tato spolupráce možná lepší. Pokud ucítíte, že se partner blíží k vyvrcholení, přestaňte a za chvilku začněte nanovo. Když tohle zopakujete párkrát, bude už touhou po vyvrcholení úplně šílet a jeho orgasmus bude několikanásobně silnější.

Mnoho mužů má předsudky a bojí se toho, že když se jim stimulace prostaty přes řitní otvor zalíbí, znamená to, že mají homosexuální sklony. Muži jsou většinou ti kanci, dominantnější v sexuálních hrátkách. Tato praktika je jedna z mála, kdy se mohou nechat svou partnerkou obšťastňovat, aniž by sami museli vyvíjet aktivitu. Pokud to napoprvé nevyjde, nenechte se odradit. Cvik dělá mistra!

NÁŠ TIP: Podívejte se na video, kde odbornice radí, jak uspokojit muže rukou:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ