Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Výstřih Jitky Čvančarové ve Varech: Nestačily by už ty narážky?

3. července 2017 | 11:16

Mít velká prsa nemusí být žádná výhra. Tím spíše, když jste herečka, u níž příroda na bujných křivkách rozhodně nešetřila. A tak se klidně může stát, že když si dovolíte trochu větší výstřih, zastíníte minimálně na den vše ostatní, co se na filmovém festivalu v Karlových Varech stane. 

Málokterý výstřih v poslední době vzbudil takovou pozornost jako výstřih Jitky Čvančarové. Její bujné vnady řádně podtrhl, to je fakt. Nicméně nás to nemusí hned pohoršovat. A rozhodně by to nemělo být důvod k tomu, aby se stala terčem sexistických narážek spousty mužů, kterým něco jako takt nic neříká. 

Jednou, a dost!

Že se někdo vyjádří nelibě k modelu, který si Jitka Čvančarová na zahajovací večírek filmového festivalu v Karlových Varech oblékla, je naprosto v pořádku. Vždyť co člověk, to názor. Ale stačilo jednou okomentovat a jít od toho, ne? A ne se k tomu pořád vracet a jako správný macho si na jejím výstřihu honit své ego.

Celé šaty jsou krásné.
Autor: Profimedia
Fotit si její prsa, dávat si je na své sociální sítě, případně sdílet grafické úpravy jejího výstřihu svědčí spíše o tom, že i ve 21. století pudy hrají velkou roli. A upřímně řečeno, od účastníků filmového festivalu v Karlových Varech byste čekali něco trochu jiného, na vyšší úrovni. 

Jejda, nepřehnala jsem to?

Na druhou stranu – že má herečka velká prsa, ona sama zajisté ví, a tak to dost možná byl jen čistý kalkul, jak na sebe upozornit. Těžko si na červeném koberci, případně při pozdějším pohledu na fotky, řekne: "Jejda, to jsem asi přehnala." Škoda, že jí šaty v horních partiích neseděly úplně dobře. 

To nemění nic na tom, že šaty s hlubokým výstřihem si vzalo více hereček, které nikdo neřeší, jako třeba v případě Umy Thurman. Vždyť jediný rozdíl mezi nimi je ten, že výstřih Jitky Čvančarové je trochu plnější než ten americké herečky. Pořád to jsou ale ženská prsa.

Ať tak či tak, FFKV rozhodně není pouze o prsou Jitky Čvančarové, takže možná je nejvyšší čas začít diskutovat také o něčem jiném.

A co řekla ona sama? 

Video se připravuje ...
Megadekolt Jitky Čvančarové ve Varech: Nejsem žádná stydlinka! • VIDEO: redakce Blesk

Co si o svém těle myslí sama herečka, si můžete přečíst v rozhovoru na www.zeny.cz.

Autor: maš