Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse

25. dubna 2017 | 06:00

Krásná Hermiona jde z role do role, po pohádkové klasice Kráska a zvíře ji teď budete moci vidět v zcela jiné herecké poloze. Tento týden jde do kin sci-fi thriller, kde hraje po boku Toma Hankse. To, co se zdálo jako vize ideálu, se může změnit v noční můru.

V ne tolik vzdálené budoucnosti, ve které se odehrává děj filmu The Circle, je soukromí zločinem. Všichni vědí o každém úplně vše. Životy každého jedince jsou absolutně transparentní. Vůdcové věří, že když je na vás celý den namířena kamera a jste pod stálým dohledem, budete se chovat lépe a nebudete mít žádná tajemství. V tom případě pak bude lepší i celá společnost: bez zločinu a lží.

Ovšem není to všechno jen jiná forma totality a nenese ztráta soukromí vlastně i ztrátu svobody? Tom Hanks hraje ve filmu zakladatele společnosti The Circle, která má k dispozici technologie, jež mohou změnit svět.

Postava Emmy Watson pak do této společnosti nastupuje plná ideálů a je ohromena nejmodernější technikou a empatickým přístupem svých kolegů. Zapojí se do experimentu, ale její život nabere zcela jiný směr. Napínavý film byl natočen podle knižní předlohy Davea Eggerse. Podívejte se na trailer:

Video se připravuje ...
Trailer k filmu The Circle • VIDEO: Bontonfilm