Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se pánským stylem Zorky Hejdové

15. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste třeba jednoduchý, ale elegantní outfit podle Zorky Hejdové (26).

Moderátorka Zorka Hejdová se v módních trendech perfektně orientuje. Má svůj módní blog a ráda sleduje nové trendy. Nebrání se odvážným výstřelkům, nadčasovým kouskům ani prudce elegantním modelům. A navíc má to štěstí, že jí opravdu sluší každý styl.

Na představení nového parfému oblékla černobílý outfit v pánském stylu. Vsadila na romantickou bílou halenku s volánkem a kontrastní vázankou, ke které oblékla volné společenské kalhoty. Obout nemohla nic jiného než klasické lodičky. Zorka zvolila černé, ale skvěle by vypadaly i červené, které by modelu dodaly lehce provokativní nádech.

Buďte jako Zorka Hejdová

Podobný outfit vám bude slušet, i když třeba nejste tak štíhlá a vysoká jako ona. Volné kalhoty zamaskují silnější stehna a spolu s podpatky vám opticky vyčarují delší nohy i celou siluetu. V případě, že se necítíte na lehce průsvitnou bílou halenku, vsaďte na opačné provedení. Černý vršek s bílými detaily bude vypadat také perfektně!

spoj
Autor: archiv firem

Halenka: H&M, 949 Kč, kalhoty: Lindex, 899 Kč, lodičky: Humanic, 2199 Kč a rtěnka: Artdeco, 265 Kč

Zorka Hejdová o tom, jak se naučila běhat a jak strašně ráda jí:

Video se připravuje ...
Zorka Hejdová musela začít běhat kvůli závislosti na palačinkách • VIDEO: Ladislav Novák