Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový dokument o životě a soukromí Lucie Bílé: Podívejte se na ukázky!

4. dubna 2017 | 15:52

Dokument, který natočila pro Českou televizi zpěvačka Lucie Bílá (50) s režisérkou Terezou Kopáčovou, zachycuje její život během jednoho roku. Šlo o ten loňský, v mnohém osudový. Spoustu jí toho vzal, ale nakonec zpěvačce přinesl novou lásku.

„Představovala jsem si, že to bude rok plný oslav, ale byl plný obrovských a těžkých zkoušek,“ říká Lucie Bílá. Během loňského roku, kdy jí byla kamera České televize v patách a zaznamenávala každou událost jejího života, se stala spousta nepříjemných věcí. Nejhorší byla smrt maminky, kterou Lucie velice milovala. Byla to pro ni bolestivá rána.

Lucie si ovšem nevedla nejlépe ani po profesní stránce. Musela čelit nepříjemné kritice, a ještě ke všemu ji zradil hlas v okamžiku, kdy ho nejvíce potřebovala. A to nejen kvůli fanouškům, ale také kvůli tomu, aby sama sobě opět pozvedla sebevědomí.

Video se připravuje ...
Nejhorší chvíle v kariéře Lucie Bílé. Podívejte se, jak plakala, když musela zrušit koncerty • VIDEO: Česká televize/BPŽ

„Když jsme byli s dokumentem Nebe, peklo, Lucie už ve střižně, Lucie mi psala, že bychom měli dotočit tečku nebo raději rovnou začít druhý díl, protože lásku, v kterou tak doufala – nebo spíš už vůbec nedoufala – našla! Byla tak šťastná. Já ale myslím, že to už vážně raději natočíme jako hraný film,“ uzavřela režisérka Tereza Kopáčová. Vy se na rok Zlaté slavice můžete podívat tuto sobotu na České televizi.

Video se připravuje ...
Ukázka z dokumentu, který zachycuje rok života zpěvačky • VIDEO: Česká televize