Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Odhalené hrudníky a Verešová pózovala jako Victoria Beckham!

  • 28. března 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Heidi Klum (43)

    Tak tyhle nádherné koktejlky oblékla německá topmodelka Heidi Klum na oslavu 70. narozenin Eltona Johna. Bílé šaty s minimalistickým potiskem černých růží jí padly jako ulité. Skvěle vypadaly i odhalená ramena a romantický volánek na sukni. Heidi si učesala falešný culík, do uší dala velké stříbrné kruhy, které sladila s metalickými sandálky. Červené rty a nehty na nohou i na rukou byly už jen třešničkou na dortu.

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

  • Charlize Theron (41)

    Krásná herečka Charlize Theron se předvedla na společenské akci amfAR Gala v Hongkongu v černých šatech posetých flitry, ale nejvíce zaujal její odvážný výstřih. Charlize zase ukázala, že i po čtyřicítce patří mezi nejpřitažlivější ženy Hollywoodu, a to i bez zbytečných plastických úprav a nánosu líčidel. Tleskáme!

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz
  • Demi Rose (22)

    Oproti výstřihu vkusné Charlize Theron je tento opravdu šílený. Mladá modelka Demi Rose vyrazila na oslavu svých 22. narozenin v titěrných saténových šatech, které měly tak hluboký a široký výstřih, že by snad vyšlo nastejno, kdyby si oblékla jen sukni. A když už jsme u té sukně, ta byla velmi krátká, ale Demi to zřejmě nestačilo, takže potřebovala ještě rozparek. Zajímalo by nás, jak se v šatech pohybovala – nebo celou oslavu narozenin proseděla v jedné pozici?

    Demi Rose
    Autor: profimedia.cz
  • Andrea Verešová (36)

    Kdykoliv se někde objeví Andrea Verešová, stane se okamžitě ozdobou celé akce. Jinak tomu nebylo ani na zahájení Mezinárodního filmového festivalu Febiofest, kde se předvedla v nádherné bordó róbě, kterou pomáhala navrhovat. Andree opět nelze nic vytknout. Šaty jsou perfektní, stejně jako účes, líčení i póza, kterou pravděpodobně okoukala u Victorie Beckham. Ta se na všechny fotografie staví také zboku a s jednou rukou přizvednutou, jen tak prý vypadá postava co nejštíhleji.

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz

    Co dělá Andrea Verešová s oblečením, které se jí nevejde do skříně?

    Video se připravuje ...
    Andree Verešové se nevejdou věci do skříně! Víme, kam je dává! • VIDEO: Tereza Kovářová

  • Becky G (20)

    Americká raperka a herečka Becky G nemohla chybět na losangeleské premiéře filmu Power Rangers: Strážci vesmíru, kde hraje jednu z hlavních rolí. Ve společenských šatech ji moc často neuvidíte, o to víc všechny příjemně překvapila, když se po červeném koberci prošla v kanárkově žluté róbě s asymetrickým vrškem a vysokým rozparkem. Skvělé!

    Becky G
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.