Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Ležérní outfit Vicy Kerekes

30. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspirovala krásná herečka Vica Kerekes.

Původem slovenská kráska Vica Kerekes (36) je u nás čím dál oblíbenější. Naposledy si zahrála v pohádce Anděl Páně 2, která měla v kinech rekordní návštěvnost. Teď se ovšem Vica na nějaký čas stěhuje do Maďarska a na české projekty nebude čas. Tak se alespoň můžeme inspirovat jejím ležérním, ale přesto velmi ženským outfitem, který předvedla tento týden na křtu DVD výše zmiňované pohádky.

Vica se pyšní dokonalými ženskými tvary, a tak se ani příliš nemusí snažit své přednosti vystavovat. Vypadá totiž sexy i v obyčejných džínách a roláku. Pro lehké zvýraznění pasu si vršek zastrčila dovnitř, a tak si krásně vytvarovala siluetu. Boty na nízkém podpatku i malé psaníčko s decentním hadím vzorem povýšily jednoduchý model na mnohem slavnostnější a ženštější.

Buďte jako Vica Kerekes

Sama vidíte, že mnohdy stačí jen čtyři zdánlivě obyčejné kousky k vytvoření stylového modelu. Teď, když už konečně nemusíme nosit několik vrstev, je ideální čas na to, naučit se kombinovat jen pár jednoduchých kousků oblečení a doplňků. A nezapomeňte, že každý střídmý model dokonale oživí nesmrtelná dvojice – červená rtěnka a rudý lak!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Rolák: Zoot.cz, 489 Kč, Lindex: 999 Kč, psaníčko: Humanic, 549 Kč a boty: Deichmann, 849 Kč

Pokud jste ještě neviděli pohádku Anděl Páně 2, možná vás navnadí trailer:

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Anděl Páně 2 • VIDEO: Youtube.com/Totalfilm.cz/BPŽ