Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Uvidíte v Ulici: Načapání při sexu, rozchod i strach o život!

  • Video se připravuje ...
    3. dubna 2017 | 09:30

    Ani tento týden nebude v Ulici nouze o pořádná dramata. Jedna z hrdinek podlehne kouzlu mladšího muže, další z postav se zase zalekne vážného vztahu. Největší drama však zažijí Tereza a David, kteří budou muset někomu zachraňovat život. Máte se na co těšit!

  • Přistiženi při činu

    Robert to šikovně rozjíždí na několik stran. Hned jak ho Vendula viděla, zamilovala se do něj a on toho teď využívá. Ví totiž moc dobře, že dcera bývalého starosty a zároveň nevlastní dcera současné starostky se mu v budoucnu může hodit. Stejně jako Denisa, se kterou už delší dobu flirtuje. Mezi ní a Robertem to tento týden opravdu hodně zajiskří. Vášnivé chvilky prožijí přímo na radnici ve Světlanině kanceláři. Ta je přistihne in flagranti. Jak na to zareaguje Vendula a dozví se to vůbec?

    Video se připravuje ...
    Světlana načape Denisu a Roberta na radnici! • VIDEO: TV Nova
  • Rozchod Digi a Hermana

    Digi a Jirka Herman se vzájemně milují, přesto to vypadá na rozchod. Digi se totiž najednou cítí na vedlejší koleji a přijde jí, že s ní Jirka do budoucna vůbec nepočítá. Navíc se dozvěděla, že Jirka se se svou parťačkou Karlou v minulosti párkrát vyspal, a to jí na klidu rozhodně nepřidalo. Rozchod je téměř na spadnutí. Zachrání nakonec společnými silami svůj vztah, nebo ztroskotá kvůli Jirkově náročné práci a Karle?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Pokus o záchranu vztahu

    Mezi Aničkou a Bédou je to teď hodně špatné. Anča mu nedokáže odpustit nevěru, a už vůbec ne to, že s Jindrou čeká dítě, po kterém ona sama celý život toužila, ale nemohla ho mít. Bedřich Aničku miluje, nechce o ni přijít a udělá opravdu cokoliv pro to, aby jejich manželství zachránil. Tento týden se oba pohádají v dílně a vypadá to, že Béda dostane od Anči zase pořádnou nakládačku. Místo toho ji pevně chytne a mezi oběma přeskočí jiskra. Vyjde jim usmíření v posteli? Nebo se to všechno ještě zhorší?

    Připomeňte si, jak se Béda přiznal Aničce:

    Video se připravuje ...
    Béda se přizná Anče, že čeká s Jindrou dítě • VIDEO: TV Nova
  • Drama s Tobiášem

    Kam až může zajít nešťastná láska? To nám ukáže Tobiáš, který je už několik měsíců zamilovaný do Terezy. Přestože se zdálo, že už se s jejím odmítnutím smířil, teprve teď se ukáže, co se mu ve skutečnosti honí hlavou. Tobiáš si s lahví alkoholu sedne na římsu. Stačí jeden neopatrný pohyb a může přijít o život. Celé situaci přihlížejí a snaží se ji vyřešit Tereza a David. Tyto dramatické okamžiky budou mít opravdu velmi nečekanou dohru.

    Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.