Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pokračování Lásky nebeské už se natáčí! Jak se změnily hlavní postavy?

9. března 2017 | 09:59

Ať se zeptáte ženy nebo muže, film Láska nebeská snad znají úplně všichni. Je to skoro jako Mrazík nebo Tři oříšky pro Popelku – klasika, která se lidem dostala pod kůži. Režisér nikdy neplánoval pokračování, přesto se ho fanoušci dočkají.

Má to samozřejmě jeden významný háček. Pokračování bude, sejdou se téměř všichni herci, které jsme si oblíbili v originálním filmu. Neuvidíme snad jen Emmu Thompson, protože její filmový partner Allan Rickman loni zemřel a bylo by to příliš smutné. Netočí se ovšem celovečerák, ale jen desetiminutový krátký film.

Video se připravuje ...
Jaké chyby udělali filmaři při natáčení filmu Láska nebeská? • VIDEO: youtube


Režisér Richard Curtis se rozhodl dát celou tuhle sestavu dohromady kvůli charitě. Nadace Comic Relief každoročně pořádá akci Red Nose Day, a tak se diváci BBC mohou čtyřiadvacátého března těšit, že se dozvědí, jak to dopadlo s Natalií v podání Martine McCutcheon a panem premiérem, kterého hraje Hugh Grant.

To ovšem nebyl jediný milostný příběh ve filmu. Zjistí se také, jestli Keira Knightley, neboli Juliet, zůstala vdaná za nejlepšího kamaráda Marka v podání Andrewa Lincolna. Další herci jako Colin Firth, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke nebo Rowan Atkinson dostanou také prostor.