Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu

1. března 2017 | 09:56

Tak krásný pár, a zase nevydržel! Zprávu o tom, že jsou Orlando Bloom a Katy Perry momentálně od sebe, přinesl americký magazín US Weekly. Údajně si od sebe ale potřebují jen odpočinout.

Hollywoodský pár Orlando Bloom (40) a Katy Perry (32) je už minulostí, alespoň pro tuto chvíli. Americký magazín US Weekly potvrdil, že si hvězdy od sebe dávají pauzu. A aby se vyhnuly spekulacím, rozhodly se jít s pravdou ven. "Ještě předtím, než se začnou šířit fámy, můžeme potvrdit, že Orlando a Katy si dávají v současnosti ve vztahu pauzu," řekli jejich zástupci pro US Weekly.

Krize v jejich vztahu nastala po více než roce, randit totiž začali minulý rok v lednu. Bude to opravdu jen pauza a dvojice se k sobě vrátí? Moc šancí jim nedáváme, všichni víme, jak tyto pauzy, mnohdy jen převlečené rozchody, dopadají. O důvodu jejich odloučení můžeme pouze spekulovat, ale jistou roli v tom může hrát to, že Katy Perry toužila po dítěti. Prozradila to v jednom z rozhovorů loni na podzim.

Nebo je na vině jejich pracovní vytíženost? Katy Perry přišla s novým albem a Orlando se nyní věnuje spolupráci s UNICEF. Naposledy se objevili spolu na oscarovém večírku Vanity Fair v neděli večer, ovšem fotografům už zapózoval každý sám. Katy navíc doprovodil jiný muž – spisovatel Derek Blasberg.

Katy Perry se spisovatelem Derekem Blasbergem v neděli 26. 2. na oscarové párty Vanity Fair.
Autor: Profimedia.cz

Oba za sebou už mají nepovedená manželství. Orlando Bloom byl ženatý s modelkou Mirandou Kerr (33), s níž má syna Flynna (6). Ani ten však nedokázal dvojici udržet pospolu a rozvedli se po třech letech v roce 2013. Katy Perry byla mezi lety 2010 a 2012 provdaná za Russella Branda (41).

Autor: luh