Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nevkusná plus size modelka a elegantní Céline Dion!

  • 7. března 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Christina Milian (35)

    Americká zpěvačka a herečka zvolila na předávání hudebních cen iHeartRadio Music Awards vcelku odvážný model. V metalických šatech s hlubokým výstřihem ji nešlo přehlédnout. Christina ukázala způsob, jak v šatech krátké délky a s velkým výstřihem vypadat lacině. Přitom by stačilo trochu změnit délku, přidat luxusní šperk nebo si učesat elegantní drdol, který by šaty vyvážil.

    Christina Milian
    Autor: profimedia.cz
  • Katy Perry (32)

    Na stejném předávání cen nechyběla ani oblíbená zpěvačka Katy Perry, které před pár dny ztroskotal vztah s hercem Orlandem Bloomem. A jak tomu bývá, se zlomeným srdcem zatoužíte po velké změně. Zpěvačka se nechala ostříhat nakrátko, dokonce má i jednu stranu hlavy vyholenou. I v klučičím účesu jí to však opravdu slušelo. Bílý overal s metalickými vzory vypadal na první pohled jako šaty, ale každopádně zpěvačce skvěle padnul. Nám se změna líbí!

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Watson (26)

    Na losangeleské premiéře filmu Kráska a zvíře samozřejmě nemohla chybět hlavní hvězda Emma Watson. Ta na slavnostní událost neoblékla šaty, ale černý elegantní overal se zkrácenými nohavicemi a korzetovým vrškem. Ten herečku během večera trochu zradil, protože jí úplně perfektně neseděl v oblasti hrudníku, ale i tak vypadala skvěle. Její drobná dívčí postava v těsném overalu krásně vynikla a třešničkou na dortu byla ozdoba v pasu v podobě růže. Krása!

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Kráska a zvíře přijde do kin osmnáctého března • VIDEO: youtube

  • Hunter McGrady (23)

    Slavná plus size modelka Hunter McGrady se za své křivky rozhodně nestydí. Ale tentokrát to trochu přehnala. Na předávání hudebních cen iHeartRadio si oblékla outfit, který vypadal jako z půjčovny sadomaso kostýmů. Odvaha se cení, ale vkus a soudnost jsou mnohem důležitější!

    Hunter McGrady
    Autor: profimedia.cz
  • Céline Dion (48)

    Na premiéře filmu Kráska a zvíře zazářila kromě hlavní aktérky Emmy Watson i zpěvačka Céline Dion. Ta oblékla bleděmodré dlouhé šaty s dlouhým rukávem a rolákem, ve kterých vypadala famózně. Jednoduchým šatům dodala elegantní šmrnc obří mašle na rameni. Céline je opravdu dáma s velkým D!

    Celine Dion
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.