Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity bez make-upu: Neuvěříte, jak skvěle většinou vypadají!

26. září 2019 | 06:00

Věčně dokonalé, věčně nalíčené, po zásahu plastických chirurgů, vizážistů i grafiků, kteří jejich fotky vyretušují v počítači. Takovou máme představu o hollywoodských celebritách. Dobrá zpráva je, že jsou to normální ženy jako my. A nebojí se to ukázat.

Být neustále v hledáčku médií musí být pro celebrity velmi vyčerpávající. Musí totiž neustále vypadat perfektně. Nebo ne? Tyto slavné dámy si to rozhodně nemyslí, a proto samy nahrávají na své sociální sítě fotky, na kterých jsou nenalíčené.

Ukazují nám, že jsou ženy z masa a kostí jako my. Že když se ráno vzbudí, také mají kruhy pod očima a nejednotnou pleť a že v tom ta pravá krása není. Inspirujme se slavnými ženami, které zpravidla obdivujeme, jak jsou nádherné, vždy dokonalé a nestárnou, a pojďme na sebe být trošku hodné. Když si totiž můžou dovolit jít nenalíčené ony, můžeme si to klidně dovolit i my. Tedy pokud máme náladu.

Podívejte se do fotogalerie, jak to hollywoodským celebritám sekne i nenalíčeným. A také na video, jak by bez make-upu vypadaly princezny ze světa Walta Disneyho.

Video se připravuje ...
Jak by vypadaly Disney princezny bez make-upu • VIDEO: youtube.com_bpž

Autor: brig