Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zahoďte podprsenky, hvězdy na Grammy ukázaly, že už nejsou potřeba

17. února 2016 | 06:00

Červený koberec se během udílení cen Grammy opět rozzářil skvostnými róbami předních světových návrhářů. Zpěvačky a herečky se rozhodly, že ukážou své skvěle vypracované břišní svaly, a zvolily šaty s průstřihy, pod které většina z nich nemohla schovat podprsenku, takže šly „nahoře bez“.

Střihově velmi podobné šaty oblékly Selena Gomez, Alessandra Ambrosio a Bella Hadid. Všechny měly dlouhé róby s průstřihy, které představivosti moc šancí nedaly. Samozřejmě také potvrdily, že se na takovou akci, jako je předávání cen Grammy, neobléká běžná konfekce. Modelku Alessandru Ambrosio oblékl Atelier Versace. Na Grammy vyvětrala šaty z jejich poslední kolekce pro sezonu jaro / léto 2016 a bylo se na co koukat nejen zepředu – rafinované bylo totiž i členění na zádech.  

Šaty z dílny Atelier Versace jsou z aktuální kolekce pro jaro a léto 2016.
Autor: Instagram

Selena Gomez se během večera dokonce dvakrát převlékla. Nejdříve mohli fanoušci a přítomní hosté obdivovat její křivky v modrých šatech a později v karmínově rudých. Doprovod jí dělala její nejlepší kamarádka Taylor Swift, která převzala sošku za nejlepší album a také neskrývala perfektní bříško.

Nejlepší kamarádky Selena Gomez a Taylor Swift.
Autor: Instagram

 

Hvězdné odhalené trio doplnila modelka Bella Hadid. Ta zvolila černou dlouhou róbu, podobnou té, jako měla Alessandra Ambrosio, a i stejný účes: takzvaný slickhair, mokrý efekt na rovných vlasech.

Bella Hadid se celý večer tvářila dost napjatě.
Autor: Instagram

Na fotky všech oblečených neoblečených krásek se podívejte ve fotogalerii.

Udílení cen Grammy není samozřejmě jen o krásných ženách a šatech, ale hlavně o hudebních výkonech. Pro zpěváky je čest zazpívat na takové události. Letos tomu však bylo právě naopak. Černého Petra si vytáhla Adele, která zapěla píseň All I Ask. Sál byl bohužel špatně nazvučený, a její výkon byl tak velkým zklamáním. Sama Adele z toho je nešťastná a kritikou zvukařů a pořadatelů žije celý internet. Posuďte sami, zda by za to měly padat hlavy.

 

Video se připravuje ...
All I Ask od Adele. • VIDEO: youtube