Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kate Winslet a Julianne Moore zastínily mladší generaci!

  • 16. února 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Ellie Goulding (29)

    Jedna z nejoblíbenějších zpěvaček současnosti po dlouhé době odhodila kostýmy, ve kterých vystupuje na svých turné, a vyrazila na společenskou akci Pre-GRAMMY Gala. Naprosto vhodně zvolila královsky modrou barvu šatů. Tato barva blondýnkám opravdu svědčí. I když byla na vrcholu zhruba před dvěma lety, nosit ji rozhodně není žádný módní prohřešek. I střih šatů zpěvaččině postavě lichotil. Jen výstřih byl moc hluboký a v dekoltu chyběl náhrdelník. Celkově jednoduché, ale působivé!

    Ellie Goulding
    Autor: profimedia.cz
  • Miranda Kerr (32)

    Na Pre-GRAMMY Gala nechyběla ani australská modelka Miranda Kerr. Ta oblékla bílé šaty, které trochu připomínaly mřížkovaný koláč, ale v podání sexy Mirandy vypadaly skvěle. Zlaté doplňky jsou sice maximálně trendy, ale vedle sněhobílé róby příliš nevynikly. Lépe by vypadal nápadný kontrast v bílo-černém nebo bílo-červeném provedení.

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
  • Dakota Johnson (26)

    Hvězda filmu Padesát odstínů šedi si nenechala ujít předávání filmových cen BAFTA. K této příležitosti oblékla splývavé večerní šaty od Diora ve své oblíbené provokativní rudé barvě. Chválíme špagetová ramínka, která ve spojení s červenou skvěle fungují. Navíc jsou volánky a příliš hluboký výstřih, který je bez náhrdelníku nezajímavý.

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz
  • Julianne Moore (55)

    Na předávání filmových cen BAFTA samozřejmě nemohla chybět ani hvězda Julianne Moore. Ta oblékla krémově bílou róbu od Armaniho, která by už sama o sobě byla perfektní, ale zdobila ji ještě černá ramínka prodloužená do vlečky. Naprosto skvěle vypadal i vysoko vyčesaný drdol, na který u Julianne nejsme příliš zvyklé.

    Julianne Moore
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Winslet (40)

    Do třetice nás na letošním předávání cen BAFTA zaujala Kate Winslet, která předvedla své dokonalé ženské křivky ve velkolepé černé róbě. Asymetricky řešený vršek udělal z černé klasiky nevšední záležitost. Škoda jen, že Kate nezvolila vyčesaný účes, díky kterému by vršek šatů více vynikl. Podle nás je to i tak nejpovedenější model uplynulého týdne!

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.