Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Kojící Kurková a ztrhaná Adriana Lima

  • 6. února 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo z celebrit nemá na nějaké z těchto sociálních sítí účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života

    Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip-ze-zivota-hvezd/345885/tyden-na-siti-leos-mares-tanecnikem-a-renata-langmannova-jako-xena.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy
  • Cara Delevingne

    Cara Delevingne a spousta dalších celebrit se zapojily do podpory boje proti rakovině děložního čípku prostřednictvím tagu na Instagramu SmearforSmear. Prostřednictvím rozmazaných rtěnek chtějí mezi ženami zvýšit povědomí o této nemoci a o tom, jak důležité je chodit na pravidelné výtěry.

    I Cara se zapojila do virtuální podpory boje proti rakovině děložního čípku.
    Autor: Instagram.com

    Tyra Banks také ukázala podporu prostřednictvím rozmazané rtěnky.
    Autor: Instagram.com

     

  • Melanie Griffith

    Melanie Griffith (58) je nadšená z výkonu své dcery Dakoty Johnson ve zbrusu novém filmu Jak přežít single. "Je úžasná," napsala k fotce.

    Melanie Griffith s dcerou Dakotou
    Autor: Instagram.com

  • Lindsey Vonn

    Lindsey Vonn (31), nejúspěšnější alpská lyžařka v americké historii, byla z tréninku tak vyčerpaná, že si ani nedokázala zout lyžáky a rovnou zalehla. Šlofíka jí zpříjemňovala její fenka Lucy.

    Lindsey Vonn lyžování vyřídilo!
    Autor: Instagram.com

  • Karolína Kurková

    Karolína Kurková (31) sdílela na svém profilu na Instagramu foto, jak kojí svého syna Noaha. Snažila se jejím  prostřednictvím vyjádřit svůj názor na věčně probírané téma, zda kojit na veřejnosti nebo ne. "Dnes bych chtěla vzdát díky daru kojení. Příroda si všechno vynalezla už dlouho před námi a já věřím, že neexistuje lepší zdroj živin pro naše miminka, než je mateřské mléko, když jsme schopné kojit. Není to jednoduchý proces, ale je třeba to nevzdat! Ze začátku to bylo pro mě komplikovanější, ale užívám si každý okamžik té cesty," napsala ke krásné fotce.

    Karolína Kurková sdílela na Instagramu svůj postoj ke kojení.
    Autor: Instagram.com

  • Adriana Lima

    Adriana Lima (34) se rozhodla se se svými fanoušky na Instagramu podělit o to, jak ve skutečnosti vypadá modelka po celodenní dřině. Především chtěla upozornit na to, že hodně lidí si myslí, že modelky se příliš nenadřou. Opak je pravdou: "Dnes jsem absolvovala desetihodinové focení s chřipkou, kašlem a příšernou bolestí hlavy. Ani to mě ale nezastavilo, a tak jsem dělala to, co miluju. Po skončení jsem jela na letiště, abych viděla své dvě princezny. Můj let se ale o tři hodiny zpozdil, a tak jsem z New Yorku do Miami přiletěla až ve dvě hodiny ráno. Jsem ráda, že jsem doma. Chtěla jsem se jen podělit o tvář pracující modelky a o to, že nejsem jedinou, která tvrdě pracuje. Děkuju, doufám, že moje zpráva nebude pochopena špatně, všechny vás mám ráda."

    Adriana Lima sdílela tvář modelky, která má za sebou několikahodinové focení s chřipkou.
    Autor: Instagram.com

  • Sofia Vergara

    Sofia Vergara (43) zažívá teď v životě asi to nejkrásnější období. Minulý rok v listopadu si vzala za muže Joeho Manganiella (38) a společně už uvažují o miminku. Herečka se nechala slyšet, že by nejspíše podstoupila umělé oplodnění, protože přirozenou cestou to kvůli jejímu věku bude asi složitější. Sofia už jednoho syna má, a to třiadvacetiletého Manola.

    Sofia Vergara se svým manželem
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.