Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka Rosie Huntington-Whiteley vypadá skvěle i bez make-upu

5. února 2016 | 06:00

Bývalý andílek Victoria´s Secret Rosie Huntington-Whiteley je jednou z nejúspěšnějších modelek současnosti. A daří se jí i v osobním životě, nedávno se totiž zasnoubila s anglickým hercem Jasonem Sathamem. Podívejte se, jak skvěle vypadá spokojená topmodelka bez make-upu. Závidíme!

Rosie pochází z Anglie a jen málokdo by uvěřil, že byla jako malá ve škole šikanována. Spolužáci se jí smáli za to, že měla dvě příjmení, malá prsa a plné rty, které jsou dnes jednou z jejích největších předností! Jako teenager byla naprosto znuděná rodinným životem na farmě, a proto se rozhodla zkusit několik konkurzů na modelku v Londýně. Již v 16 letech se poprvé objevila v reklamě, a to hned pro světoznámou značku Levi´s.

Nejvíce se však proslavila v roce 2006, kdy se stala jedním z andílků americké značky Victoria´s Secret. Během své kariéry se objevila na titulních stránkách prestižních magazínů Harper´s Bazaar, Vogue nebo třeba Elle. Mimo jiné si zahrála i ve filmech Transformers 3 a Šílený Max: Zběsilá cesta.

Osmadvacetiletá modelka před pár dny všem dokázala, že není krásná jen po zásahu profesionálních vizážistů a šikovných grafiků. Londýnskými ulicemi se procházela nenalíčená v jednoduchém šedém kabátu, a i tak vypadala jako hvězda. Nemohly jsme si nevšimnout prstenu s velkým blýskavým diamantem, který nedávno dostala od svého snoubence. Kdy asi bude svatba?

Přečtěte si i o dalších slavných ženách i mužích z Čech i zahraničí. Co dělají, jak vypadají? Víme vše!

Rosie Huntington-Whiteley bez make-upu
Autor: profimedia.cz