Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vypadala jsem jako sra*ka, tvrdí módní ikona Kelly Osbourne

12. listopadu 2012 | 09:12

Neuvěřitelná proměna! Z nevkusné baculky Kelly Osbourne (28) je módní ikona. Ještě před pár lety nosila nevkusně přeplácané modely, chodila šíleně zmalovaná. Teď je oceněnou ikonou stylu.

"Vypadala jsem jako sra*ka! V životě by mě nenapadlo, že dostanu módní cenu. To, že mě Cosmo dalo před pár lety na obálku, udělalo s mým sebevědomím divy," prohlásila dcera zpěváka Ozzyho Osbourna (63) a herečky Sharon Osbourne (60).

Mladá zpěvačka se během svého dospívání skutečně dopustila obrovské řady neodpustitelných módních hříchů. Ty doby jsou snad ale už ty tam. Teď je z divoké hubaté rebelky skutečná "dáma".

Prestižní titul Ultimate Style Icon Kelly "přebrala" minulý týden na události Cosmopolitan Ultimate Woman of the Year Awards 2012.

V elegantních hedvábných šatech pod kolena s šedým květinovým potiskem a průsvitnými vsadkami vypadala skutečně stylově. Outfit doplnila černobílými lodičkami na platformě s otevřenou špičkou. Na jedné straně sepnuté vlasy s fialovým přelivem jí ve volných vlnách splývaly přes rameno.

Kelly, která si v minulosti musela vyslechnout hodně narážek na svůj zjev a především nadváhu, je teď skutečně sexy. Zhubla více než dvacet kilo, získala ztracenou sebedůvěru a zostra se teď ve svém pořadu Fashion Police na stanici E! obouvá do módních kreací dalších hvězd showbyznysu. Může si to dovolit!