Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kelly Osbourne neumí zacházet se samoopalovacím krémem

19. května 2011 | 05:00

Pokud se chystáte hodit si na sebe falešné opálení, nenanášejte ho jenom na nohy, ale i na zbytek těla. To měla v úterý zvážit i Kelly Osbourne (26). V televizní show vystoupila s krásně opálenými lýtky, ale od pasu nahoru byla bílá jako stěna!

Kelly Osbourne chtěla být na přenos v televizi krásně opálená. Zřejmě si nanesla umělé opálení, ale na něco zapomněla. Při vystoupení v realityshow měla nohy krásně opálené a pokud bychom neviděli nic jiného, vypadalo by to, jako by se vrátila z pěkně slunné dovolené. Nicméně bližší záběr na ruce a obličej brzy odhalil, že opálení nohou je falešné. Kelly si asi zapomněla nanést krém i nad pasem.

Začátkem měsíce května si Kelly vykročila ruku v ruce s novým přítelem Antonem Lombardim. Procházeli se po New Yorku a vypadali velmi šťastně. Aby ne, minulý rok jí zlomil srdce snoubenec Luke Worral, když ji podváděl. Po těžké ráně si Kelly našla nového přítele skoro až po roce.

5 pravidel pro dokonalé nanesení samoopalovacích přípravků

1. Bez testu to nepůjde

Pozor na alergickou reakci, na rozdílné typy pleti působí totiž různě i samoopalovací přípravky. Nezapomeňte si proto udělat neškodný test: malé množství přípravku naneste na pokožku předloktí. Po třech až pěti hodinách zjistíte, zda je vše v pořádku. V případě, že ano, se můžete pustit do „práce“.

2. Odumřelá kůže musí pryč

Mějte stále na paměti, že přípravek musíte aplikovat na hladkou pleť! Té dosáhnete, pokud si během sprchování nanesete na tělo nebo obličej peeling, který odstraní odumřelé šupinky kůže. Během mytí se vaše pokožka vysušila, proto jí dodejte vláhu jemným tělovým mlékem a hydratačním krémem a počkejte, dokud se přípravek nevstřebá.

3. S množstvím to nepřežeňte

Samoopalovací přípravek je třeba rozetřít rovnoměrně. Nejdříve naneste slabší vrstvu a poté, pokud je to nutné, ještě jednu. Pozor ale dejte na místa, kde máte suchou pokožku (kolena, lokty), na ta nanášejte přípravek v menším množství. Nejvíce pozornosti věnujte obličeji, protože ten musí být „opálený“ co možná nejdokonaleji.

4. Čisté ruce jsou základ

Po aplikaci přípravku si mnoho lidí zapomíná mýt ruce. Vy tuhle chybu v žádném případě neudělejte. I na dlaních totiž začne krém za nějakou dobu působit. Ruce si tedy okamžitě důkladně umyjte a nehty vydrhněte kartáčem.

5. Hydratací k dlouhodobému efektu

Určitě chcete být bronzová co možná nejdéle. Výrobky vydrží různou dobu, některé dokonce i týden. Abyste si „opálení“ prodloužila, nezapomeňte po každé koupeli nebo sprchování hydratovat svou pokožku. Po týdnu celou samoopalovací „akci“ zopakujte, tedy kromě testu na předloktí.

Autor: bali, mivrk, lena