Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kelly Osbourne zase tloustne, dá si podvázat žaludek?!

16. dubna 2011 | 11:39

Kelly Osbourne (26) se ze svých pracně shozených kil netěšila dlouho. Jen co odjela nová tvář Madonniny kolekce na dovolenou, nabrala zase 6 kilo. Jo-jo efekt je neúprosný.

Všichni byli ohromeni krásou Kelly Osbourne poté, co na sobě začala pracovat. Zeštíhlela a zvýšilo se jí sebevědomí. Madonna (52) si ji dokonce vybrala jako hlavní tvář své nové módní kolekce. A teď by snad měla o všechno přijít?

Dovolená všechno pokazila

Kelly si vyrazila na několik dní na dovolenou, kde se nijak nehlídala a jen lenošila. Když se vrátila zpět zjistila, že ji zase dohnal jo-jo efekt. Přibrala 6 kil! "Byla v šoku, když přijela domů a uvědomila si, že se nevejde do svého nového oblečení," řekla její kamarádka. Začala se bát, že měsíce odříkání a dřiny přijdou vniveč.

Okamžitě se tedy zaměřila na to, jak rychle a nejlépe bez přehnané dřiny kila shodit. A nenapadlo ji nic lepšího, než že vleze pod kudlu chirurgovi. Podvazování žaludku se dělá hlavně u velmi obézních lidí a operace je pro tělo poměrně drastická. Kelly ale je teď pod velkým stresem, jelikož se bojí o Madonninu zakázku. Každý v módním průmyslu je nahraditelný.

Snad se Kelly raději vrhne znovu na běžící pás, přece jen do obezity má ještě dost daleko!

Autor: evak