Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tloustnoucí Kelly Osbourne: Nepřibírám, to se vám zdá!

Kelly Osbourne má zase oblejší tvary, ona si to ale nemyslí
27. dubna 2011 | 21:13

Herečka Kelly Osbourne popírá tvrzení médií, že opět nabírá na váze. Všude teď prohlašuje, že váží pořád stejně a je se svou postavou spokojená.

Kelly Osbourne rapidně zhubla, když se účastnila soutěže Dancing With The Stars, což je americká obdoba českého pořadu StarDance - Když hvězdy tančí. S tanečním partnerem Louis van Amstel pilně trénovali a kila šla dolů sama.

Po skončení pořadu si mladá herečka chtěla štíhlou figuru udržet, ale moc se jí to nedaří. Navíc si zvykla nosit krátké sukně, které odhalují její více než oblá kolena a plnější stehna.

Kelly Osbourne má zase oblejší tvary, ona si to ale nemyslí
Autor: Profimedia.cz

Občas si dá sušenku

Kelly ale zarputile tvrdí, že si média vymýšlejí. Prý nepřibírá. „Média píšou, že tloustnu, ale to není pravda. Mám stále stejnou velikost. Každý den hodinu a půl cvičím. Jím, co chci. Jsme šťastná, je mi to jedno,“ řekla sebevědomě časopisu Us Magazine.

„Jedla jsem brambůrky, sušenky a pila limonády celý den. Musela jsem to změnit. Dopřeji si pizzu a sýr Brie, který miluji. Občas si dám i sušenku. Ale když jsem plná, už nejím. Zabralo mi dvacet šest let se to naučit!“ prohlašuje pyšně Kelly. Teď to ale spíš vypadá, že se vrátila k původním stravovacím návykům...

Autor: mivr