Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úžasná proměna Kelly Osbourne: Z baculky štíhlá kočka!

24. září 2010 | 16:48

Celý Hollywood nemluví o ničem jiném, než o tom, jak skvěle teď vypadá pětadvacetiletá zpěvačka Kelly Osbourne. Dcera známého rockera a provokatéra Ozzyho Osbourna (62) viditelně zhubla hodně kil a usmívá se na všechny strany. A má proč – na červených kobercích vypadá opravdu úchvatně.

Kelly Osbourne se proslavila hlavně díky reality show o její bláznivé rodině, která se vysílala na americkém MTV. Zpěvačka vedla s nadbytečnými kilogramy věčný boj. Fungoval u ní klasický jo-jo efekt.

Zlom přišel po soutěži

Po účasti v taneční soutěži Dancing With The Stars, což je americká obdoba českého pořadu StarDance, se Kelly rozhodla, že takhle už to dál nejde a že bezpodmínečně musí zhubnout. A skutečně to vypadá, že oplácanost porazila.

„Nejím nezdravá jídla, už je ve svém domě nechci ani vidět. Radši si teď dám mrkev než brambůrky. Nikdy jsem si nemyslela, že bych se mohla takhle změnit,“ prohlašuje šťastná a spokojená Kelly na všechny strany.

Jak se jí to povedlo?

A jak se jí povedlo docílit štíhlé, sexy postavy? Zpěvačka dodržuje nízkouhlovodanovou dietu, která zahrnuje hodně zeleniny a potravin bohatých na protein a zcela vylučuje stravu, která obsahuje cukr. Navíc třikrát týdně hodinu cvičí pod vedením trenérky a zbylé dny v týdnu denně běhá půl hodiny na běžícím pásu.

Je to tedy náročné, ale výsledky, jsou očividně skvělé. Nezbývá než jí popřát, aby jí snaha vydržela a kila se jí opět nevrátila.

Autor: INT, mivr, kamp