Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Promrzlá Suri nosí v zimě letní šatičky, Katie prozradila proč

13. července 2011 | 11:54

Polonahá Suri (5) choulící se zimou, vysmátá dívenka s gumovými penisy v ruce... Dcera herce Toma Cruisa (49) a herečky Katie Holmess (32) je nejznámějším a také nejfotografovanějším dítětem světa. Zákonitě se tedy na veřejnosti čas od času objeví snímky, které vyvolávají pobouření dalších rodičů.

Například když loni v listopadu obletěly celý svět fotografie z New Yorku, na kterých je Katie Holmes zachumlaná v dlouhém silném svetru a dlouhých kalhotách, zatímco její v té době čtyřletá dcerka Suri má jen kraťoučké šatičky z lehké látky, rozhořčení lidé "krkavčí" matku kritizovali.

Dceru do ničeho nenutím

Ta se teď rozhodla uvést věci na pravou míru. Sama se prý musela červenat, když viděla zveřejněné fotografie. "Obrázky, na kterých je Suri v chladném počasí jen v letních šatičkách působí opravdu poněkud trapně, ale já vím, jak to bylo doopravdy."

"V té době jsme spolu kvůli oblékání tak trochu bojovaly. Venku byla zima, ale Suri si odmítala obléknout kabátek," prozradila Katie v rozhovoru pro magazín InStyle. "Mou filozofií je, že dceru nechci k čemukoliv nutit. Řekla jsem jí proto: 'Suri, kabát vezmu s sebou. Až ti bude zima, řekni si o něj.' Předpokládala jsem, že mě o něj po pár metrech sama požádá."

Romantika po Skypu

Katie prozradila i to, že necítí potřebu pořizovat Suri sestřičku nebo bratříčka. "Máme velikánskou rodinu, naše domácnost je plná bratranců, je jich spousta" řekla. "Nejdůležitější je pro mě skutečnost, že dcerce věnuju všechen svůj čas, dokážu se o ní postarat a myslím, že to dělám dobře."

Ale nezapomíná ani na Toma. "Každý den spolu mluvíme po Skypu a snažíme se alespoň jednou týdně se sejít." Manželský pár si dokonce někdy najde čas i na romantiku, i když ta je podle herečky poněkud v "mužském" stylu. "Před dvěma lety mě vzal do svého P-51 Mustanga, stíhacího letounu z druhé světové války, na jehož bok štětcem napsal 'Kiss Me, Kate!'".

Autor: lena, INT