Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Suri dostala první roli, zahraje si s taťkou

15. července 2011 | 06:03

Jaký otec, taková dcera. Suri Cruise (5) zazáří po boku svého otce, herce Toma Cruise (49), ve filmové adaptaci brodwayského muzikálu "Rock of Age". Roli si prý sama vyžádala.

"I když je to jen dítě, Katie a Tom ji nechávají dělat vlastní rozhodnutí. A tohle je jedním z nich. Žádný z nich by jí nikdy netlačil do něčeho, co ona sama nechce," prozradil blízký rodinný přítel.

Pro Suri to bude její první filmová role. O jejím obsazení v muzikálu informoval magazín InStyle. Zatím však není jisté, co vlastně bude hrát. Podrobnosti domlouvá Tom s producenty filmu. Detaily filmového debutu nejsledovanějšího dítěte světa zatím nebyly zveřejněny.

Na svůj start vzhůru je malá dívenka dokonale připravená. Hodiny herectví navštěvovala už od svých tří let. A to na své výslovné přání. I když už od jejího narození Cruise prohlašoval, že chce s dcery mít slavnou herečku. Když ale před dvěma lety začala do kurzů chodit řekl, že Suri do ničeho netlačil a že si o kariéru filmové hvězdy řekla sama.

"Přál bych si, opravdu moc přál, aby byla herečkou! Herectví je úžasný život, dokážete bavit lidi, tvoříte nové postavy a příběhy," řekl tenkrát. A vypadá to, že by ze Suri opravdu jednou mohla být slavná hollywoodská celebrita.

"Suri už opravdu vykazuje známky talentu. Miluje, když se může předvádět před celou rodinou, se svou sestrou Isabellou dokonce vytváří vstupenky na taková představení. Také po svá mámě chce vstupenky na muzikály na Broadwayi, aby mohla pozorovat ostatní účinkující, jak zpívají a tančí," prozradil před rokem zdroj z okolí rodiny.

Autor: INT, lena, mivrk