Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svět blázní! Suri nejlépe oblékanou ženou světa

6. května 2011 | 05:00

Pětiletá dcera Katie Holmes (32) a Toma Cruise (48) Suri se v žebříčku nejlépe oblékaných žen v Glamour Magazine zařadila na jednadvacáté místo. Ano, čtete správně, žen, jelikož konkurenci jí dělaly o desítky let starší celebrity.

Jako první se umístila Emma Watson (21) a na druhém místě Cheryl Cole (27). V jejich věku se dá pochopit, že už mají svůj styl, kterým mohou ohromovat. Ale na pětileté holčičce, která by měla toužit hlavně po šatičkách vysněných princezen z pohádek, vypadá červený lesk, boty na podpatku a veliké náušnice směšně a nevkusně. Za to Suri ale nemůže, zamyslet by se měli její rodiče.

Nevidí, že není normální, když se jejich dcera hodiny připravuje před zrcadlem, aby dobře vypadala před fotografy. Raději by si měla hrát s vrstevníky. To by ale Katie s Tomem nesměli kupovat další a další módní kousky.

Šatna plná značkových hadříků

Tahle malá rozmazlená dívenka má šatník v přepočtu přibližně za 54 milionů korun a nosí na sobě modely takových značek jako je například Giorgio Armani nebo Marc Jacobs.

Pro Katie a Toma je velikou pochvalou, že se Suri umístila tak vysoko. "Je velmi lichotivé, že lidé chtějí kopírovat styl Suri," vyjádřil se  Tom Cruise. Katie je často propírána za nelichotivý zanedbaný vzhled, ale nyní si dává radit od Suri. "Říká mi, co si opravdu myslí. Jako například dnes mi řekla, že se jí nelíbí moje semišové kalhoty. Pak ale uvidí nějaké boty a hned křičí: Mami, mami, tyhle musíš mít! To je taková krása, nos je!" Podle Katie má její dcera vytříbený styl. Podpory od rodičů má Suri dost, s panenkami si tedy už asi hrát nebude.

Autor: evak, mivrk