Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Suri se koupala v šatech! Katie zapomněla plavky

20. června 2011 | 11:21

Že by další z rozmarných nápadů slavné Suri (5)? Nejrozmazlenější dítě Hollywoodu dovádělo v moři v letních pestrých šatičkách, ve kterých s maminkou, herečkou Katie Holmes (32), vyrazila na pláž.

Všichni přítomní na pláži v Miami Beach byli překvapeni a slavný pár, skotačící ve vlnách, si fotili. Suri se totiž do moře vydala tak, jak na pláž přišla. V pestrobarevných letních květovaných šatech. To Katie zvolila praktičtější úbor. Koupat se šla ve vínových bikinách a přes ně si nechala krátké růžové kraťásky.

Suri s maminkou si v Miami zašly zaplavat. A bylo vidět, že si společné chvíle ve vlnách opravdu užívaly.
Autor: profimedia.cz

Obě děvčata si ale moře opravdu užívaly. Ve vlnách dováděly, přeskakovaly je a nemohly se slané spršky nabažit. Na Floridě, kde Tom Cruise natáčí svůj nový film Rock of Ages, spolu ještě asi stráví nějaký ten den.

Suri s maminkou si v Miami zašly zaplavat. A bylo vidět, že si společné chvíle ve vlnách opravdu užívaly.
Autor: profimedia.cz

Kdo ví, jestli starostlivá Katie omylem zapomněla plavky dcerky na hotelu, nebo šlo jen o další ze "skvělých" nápadů rozmazleného děvčátka. Když se totiž uvelebily na pláži, Suri s potutelným výrazem ve tváři něco mamince špitala do ouška...

Tohle je možná právě ten okamžik, kdy Suri vymyslela senzační plán. Jít se koupat v letních šatečkách, ve kterých na pláž přišla.
Autor: profimedia.cz

O pětiletá holčičce, dcerce herce Toma Cruise (48) a herečky Katie Holmes, je všeobecně známo, že má často požadavky, které by hned tak děti jejího věku nenapadly. A pokud ano, rodiče by jim záhy vysvětlili, že to nepřipadá v úvahu. Malé Suri však maminka s tatínkem splní, co jí na očích vidí. A holčička se podle toho chová. Vymýšlí si všemožné bláznivé nápady, nechává se pořád nosit, měsíčně má nové šaty a boty za více než čtyřista tisíc korun...