Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Táta Cruise dával Suri lekci plavání

19. července 2011 | 12:17

Devětačtyřicetiletý milující otec Tom Cruise se v Miami rozhodl naučit svou pětiletou dcerku Suri plavat. A té to pod vedením taťky šlo vážně skvěle.

Herec se nechal dcerou přemluvit, když u bazénu v Miami na Floridě, kde odpočíval v pauze během natáčení filmového ztvárnění muzikálu broadwayského Rock of Age, v němž má hlavní roli, popíjel osvěžující letní drink.

Svlékl jen lehkou bílou halenu a do bazénu skočil v kraťasech i apartním slaměném kloboučku. Ten mu zajišťoval ochranu před spalujícím sluncem. A jak se dalo předpokládat, jeho lekce byla úspěšná. Suri totiž už druhý den plavala sama.

Po tátově úspěšné lekci se Suri vydala na hloubku sama. Chvílemi to vypadalo, že půjde ke dnu, nakonec ale vše dobře dopadlo.
Autor: profimedia.cz

Tom chvíle zaslouženého odpočinku tráví se svojí ženou, herečkou Katie Holmes (32) a dcerou Suri. Společné chvíle jsou pro ně kvůli jeho vysokému pracovnímu nasazení vzácné. O to víc si je užívají.

Přesto ani v těhle chvílích na práci nezapomíná. Po osvěžující koupeli v bazénu a lekci plavání si na balkoně zkoušel scénu s mikrofonem. A vůbec mu nevadilo, že jsou na něj upřeny zraky desítek hotelových hostů.