Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Želatinové penisy u Suri v ruce? Podivná sexuální výchova!

16. března 2011 | 17:02

Katie Holmes (32) byla přistižena na pozdní večeři v New Yorku se svou čtyřletou dcerou Suri. To, že Suri její rodiče až přehnaně podporují v módních trendech, už není žádnou novinkou. Ale tentokrát šlápla Katie ve výchově zase vedle. Malinká holčička si pochutnávala na miniaturních želatinových penisech!

Několik hodin po půlnoci si Katie se Suri zašly na večeři. V New Yorku je vyfotili  fotografové, kteří až později zjistili, jak peprný úlovek mají. Kdekoho by už zarazilo rozhodnutí pro pozdní večeři, rodiče očividně doma nevedou večerku. Ale další výchovné faux-pas byly malé bonbonky, které čtyřletá dívenka držela v ruce. Katie s manželem Tomem Cruisem už nejspíš u dcerky zahájili sexuální výchovu!

V malinké ručičce na fotce drží Suri bonbonky s dostatečně výmluvným názvem Pennis Gummies. Očividně z nich má velkou radost a želatinovými mužskými pohlavními nástroji se vesele ládovala, zatímco maminka klábosila s přáteli.

O Suri je známo, že jí často vypovídají službu nožičky. Ani tuto noc se po svých moc neprošla, Katie ji většinu návštěvy restaurace nosila na rukou. Omlouvá ji ovšem to, že vypadala neskutečně unaveně. Možná ji taky utahalo, jak mamince při vstupu nesla velikou kabelku, aby vypadala dospěle. Ať se holčičce zavírala očička po čemkoliv, v každém případě by ji měla Katie radši nechat spát a ne tahat po restauracích.

Autor: evak, INT, gamk