Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Švýcarská média: Suri (4) má syndrom vyhoření!

Fotografie
7. října 2010 | 06:22

Ať dělá cokoliv, její otec chce, aby byla mnohem lepší než ostatní děti. Její diář je nabitý k prasknutí. Tak popisují švýcarská média Suri Cruise (4), která podle nich trpí syndromem vyhoření.

Dcera slavného hereckého páru Toma Cruise (48) a Katie Holmes (31) cvičí gymnastiku, navštěvuje balet, moderní tance, hraje fotbal, dochází na hodiny herectví, učí se francouzštinu, španělštinu a vrhla se dokonce i na studium umění.

A obrovská zátěž si tak podle médií začíná na Suri, která je vystavena neustálému tlaku veřejnosti, vybírat svou daň. Suri Cruise mohli čtenáři vidět v Praze v náruči otce Toma Cruise při nočních procházkách slavné rodinky Prahou.

Syndrom vyhoření postihuje lidi, kteří pracují do úmoru nebo se příliš obětují pro rodinu, a pak najednou přijde pád a nemůžou dál. V dnešní době plné konkurence to postihuje už i děti.

„Měla by prostě umět všechno. Co neumí, to se naučí,“ řekl zdroj ohledně přístupů hollywoodského páru k malé Suri. A je jedno, co holčička chce. „Tom vyžaduje, aby byla Suri lepší než ostatní děti.“

Autor: INT, vk, Kjak