Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Suri s Katie se na pláži bořily v podpatcích

31. května 2011 | 17:32

Hvězdná matka s dcerou jsou vystylované při každé příležitosti. Katie Holmes a Suri nezklamaly ani při hrátkách na pláži. Obě se bořily do písku v botách na podpatcích.

Herečka Katie Holmes s dcerkou Suri vyrazily na párty v sídle hollywoodského producenta Joela Silvera u pláže v Malibu. Jejich smyslu pro módu ovšem nemohla stát v cestě ani záplava písku. Obě se bez sebemenších rozpaků vydaly na pláž v podpatcích.

Parádnice od narození

Maminka zvolila opravdu vysoké jehly, které vzaly zřejmě trochu za své, protože se při každém kroku hluboko bořila. Holčička se snažila pobíhat za ostatními dětmi ve zlatých sandálcích, ale v hlubokém písku to nebylo vůbec snadné. Navíc se její přátelení s dalšími vrstevníky vůbec nezdálo Katie, která měla starostlivě dcerku raději neustále pod dohledem.

Asi aby si neumazala bílou blůzku a květovanou sukýnku, kterou jí maminka neustále upravovala. Obě prostě musí být všude a za každých okolností skvěle oblečené. Jen málokdy se paparazzi podaří nachytat je módně inflagranti, tedy bez patřičného stylingu.

Vždyť pětiletá Suri má prý už nyní garderobu plnou značkových kousků v hodnotě 3,3 milionů dolarů. Patří mezi ně třeba i malé střevíčky s podpatky od Marca Jacobse za 800 dolarů, či plášť Dolce & Gabbana za 2 100 dolarů. Luxusní má i kabelky. Nosí například zmenšenou verzi tašky Sofia od Salvatora Ferragama, kterou má v plné velikosti v oblibě její maminka, nebo kabelku Hermes za18 000 dolarů!

Navíc make-up a botičky s kramflekem nosí Suri už od tří let. Tehdy Katie vysvětlila, že jde o dětské boty na společenský tanec. Vypadá to ale, že dcerka hned tak tančit nepřestane.

Autor: bak, mivrk