Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neuvěřitelná proměna: Z atletky svůdnou kráskou

14. dubna 2011 | 15:40

Zpocené vlasy schované pod značkovou kšiltovkou, tvář bez náznaku make-upu, sportovní oblečení. Jen zkušené oko paparazzi odhalilo, že se za vizáží sportovkyně skrývá topmodelka Karolina Kurková (27).

Patří mezi nejlépe placené modelky světa. Několikrát byla dokonce zvolena nejkrásnější ženou planety. A to i přes poměrně výrazný předkus a v civilu nepříliš spanilou tvář. Rodačka z Pardubic zkrátka ví, jak se změnit v neodolatelnou krásku. A objektivy fotoaparátů ji prostě milují.

Dopoledne atletka, večer femme fatale

Sedmadvacetiletou krásku zachytil fotograf v ulicích New Yorku. Se svým snoubencem odcházela z fitness centra ve čtvrti Tribeca, kde společně bydlí. Černé bavlněné legíny, obyčejné tmavě šedé triko s dlouhým rukávem, světle šedá šusťáková vestička. Rozcuchané zpocené vlasy, zakryté baseballovou čepicí. Tvář prostá jakýchkoliv šminek. Prostě "tuctovka" ze sousedství.

V podvečer se však modelka Victoria's Secret změnila k nepoznání. Když se zjevila na červeném koberci v Hotelu Mandarin Oriental, tajil se všem přítomným mužům dech. V saténové róbě červeno-oranžové barvy, s vlasy spletenými v ležérním copu, jemným make-upem a sytě rudými rty vypadala doslova "božsky".

Karolina vypadala v saténové róbě červeno-oranžové barvy, rudými rty a světlými vlasy vlajícími ve větru jako bohyně.
Autor: profimedia.cz

Úspěšná modelka, milující matka

Nedávno se Karolina stala tváří kampaně Bottega Veneta na jaro/léto 2011. Na některých fotografiích pózuje společně s argentinským modelem Santiagem Monterem. A oběma jim to tam sluší. A to i přes to, že po porodu syna Tobiase (1) modelka zhubla víc, než je zdrávo. Na začátku tohoto roku se dokonce poté, co se vyhublá na kost a kůži objevila na přehlídce spodního prádla v Paříži, objevily spekulace o tom, že kráska trpí anorexií.

Ona to však razantně popírá. V rozhovoru pro německý Berliner Morgenpost dokonce nedávno prozradila, že jejím největším koníčkem je v poslední době vaření. O příliš kalorická jídla však asi nepůjde. "Miluju vaření zdravých věcí. Kupuju spoustu šťáv, ovoce, zeleniny a obilovin. Vždycky, když mám chvilku, vařím pro svého snoubence i syna," prozradila.