Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drew Barrymore: Z blond andílka sexy zrzkou

16. dubna 2011 | 11:51

Kam zmizela ta blonďatá, oplácaná holčička? Z herečky Drew Barrymore (36) je svůdná kráska, ze které sexappeal přímo vyzařuje.

Štíhlá postava, vlasy do červena a rockový look udělaly z šestatřicetileté herečky hvězdu stylové party ke křtu knihy o detoxikaci. Charlieho andílek svým zbrusu novým přelivem hosty překvapil.

Změna je život

Drew, která si vlasy spíše odbarvovala, se rozhodla pro razantní změnu. A nutno říci, že k lepšímu. Odstíny měděné jí sluší. A spokojená s proměnou je i sama herečka. Její kadeřník, Tracey Cunningham prozradil deníku Daily Mail, že jeho klientka je nadšená. "Drew měla obavy, jak bude s červenými vlasy vypadat. Teď je prostě miluje!", řekl Tracey.

Rockový styl se k jejímu looku hodí
Autor: profimedia.cz

Na večírku se ve čtvrtek objevila s rozpuštěnými vlasy, stylizovanými do volných velkých vln. Ležérně elegantní, v úzkých černých džínách značky J, rockerské bundičce z jemné kůže s kovovými kroužky a prostřihy na rukávech od Catherine Malandrino a dlouhými indiánskými náušnicemi z peří, vypadala nádherně. Vše skvěle doplňovala ocvočkovaná kabelka Mulberry for Giles.

Z káčátka labuť

V poslední době Drew vypadala poněkud neupraveně. Odrosty na svých odbarvovaných vlasech neřešila. Oblékala se jako hastroš. Tomu je teď ale snad konec. Vypadá to, že se Drew konečně našla a začala si věřit.

Součástí její proměny je možná i návštěva křtu knihy s názvem The beauty detox solutin, na který přišla podpořit jejího autora a odborníka na výživu, Kimberly Snydera. Herečka chce možná svou krásu ještě podpořit detoxikací.

Party se zúčastnily i další hvězdy jako například zpěvačka skupiny Black Eyed Peas Fergie nebo herci Channing Tatum a Hillary Duff.

Autor: Lenka Chvostová, INT