Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzáblá Kurková: Anorexie, nebo vážná nemoc?

28. ledna 2011 | 05:00

Jak oschlá kůrka bez střídky, přesně tak na mnohé působila hlavní hvězda přehlídky, Karolina Kurková (26). Pryč jsou její šťavnaté sexy křivky. Obliny nahradily jen trčící kosti.

Doslova obrovskou konkurenci česká topmodelka Karolina Kurkova měla přímo na molu, a to v podobě korpulentní kontroverzní rockerky Beth Ditto (29). Přítomným se tajil dech nejen při pohledu na lepé tvary spoře oděných modelek, ale i při pohledu na vlnící se tělo polonahé zpěvačky.

Modelka "krev a mlíko"

Sexy prádélko předváděné modelkami božských tvarů je vždy oblíbenou částí každého fashion weeku. "Trendy kousky" obdivují nejen ženy. Muži je na tuto akci rádi doprovodí. Nejinak tomu bylo i v Paříži, kde značka Etam představila novou luxusní kolekci spodního prádla. Zazářit zde měla právě Karolina Kurková. Jeden z něžných andílků Victoria's Secret.

Jedna z nejkrásnějších a nejžádanějších světových topmodelek byla dokonce v roce 2008 zvolena nejvíc sexy ženou světa. Časopis Forbes ji zařadil mezi nejlépe placené modelky světa. Plné tvary jí dodávaly šmrnc. Přesto byla nejednou návrháři odmítnuta a označena jako tlustá.

Anorexie, nebo zdravotní problémy?

Když však nastoupila na pařížské molo tentokrát, diváci strnuli překvapením. Svůdné křivky jsou fuč. Ke stropu trčící ramena, vepředu i vzadu vystupující žebra, průsvitnou kůží potažené tenké ručičky. Plná stehna zmizela a místo oblého zadečku přítomní viděli jen na povislé půlky připomínající vyschlý pomeranč.

Otázkou zůstává, zda Karolina propadla po porodu svého syna touze stát se štíhlejší, zbavit se prsů nalitých mlékem, mateřstvím získaných tvarů. Nebo snad za děsivým úbytkem váhy stojí vážné onemocnění štítné žlázy? Právě o něm se totiž jednu dobu spekulovalo v souvislosti s modelčiným přibíráním. Kdo ví. Můžeme jen doufat, že brzy získá svou ztracenou krásu zpět.

Černá krajka a průsvitné tkaniny

A co bychom měly příští zimu pod oblečení obléct, abychom byly trendy? Hodně černé krajky, uchycené v růžové a tmavě modré, transparentní tkaniny.

Velká jména v první řadě: Vedle topmodelek jako Kate Moss (36) a Eva Herzigová (37) zde seděla i nejkrásnější aristokratka Charlotte Casiraghi (24) - dcera princezny Caroline a vnučka slavné Grace Kelly.

Autor: INT, Lenka Chvostová