Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Topmodelka Kurková: Místo modelingu zpívá!

25. ledna 2011 | 14:02

Že by česká topmodelka Karolína Kurková (26) pověsila modeling na hřebík? Během berlínského týdne módy namísto předvádění na mole, zpívala německým novinářům hit Paparazzi od americké zpěvačky Lady GaGa. Na předváděcím molu se tak ani jednou neobjevila. Byla totiž oficiální tváří přehlídky, která představila kolekce na podzim a zimu 2011/2012.

Role divačky byla pro dlouhonohou blondýnku nezvyklá. "Tohle moc nedělám. Vždycky jsem na molu. Nikdy si nesednu, neužívám si a nekoukám na molo. Ale je to zábava," pochvalovala si v televizi N-tv svou novou úlohu. Moc se jí prý líbilo také město i předváděné modely.

Ona sama se prý módními trendy úplně neřídí. "Ráda nosím to, co je mi příjemné, v čem se cítím hezky a co je pohodlné. Hodně dám na náladu," tvrdí jedna ze tří nejlépe placených modelek na světě.

Vedle své práce rodačka z Děčína údajně tráví hodně času v kuchyni. "Miluju vaření zdravých věcí. Kupuji spoustu šťáv, ovoce, zeleniny a obilovin. Vždycky, když mám čas, vařím pro svého snoubence a syna," zmínila v rozhovoru pro Berliner Morgenpost svého partnera Archieho Druryho, který ji v Berlíně doprovázel, a jejich ročního potomka Tobina Jacka. Ten si však krásy německé metropole s rodiči prohlédnout nepřijel a zůstal v New Yorku, kde Kurková žije.

V Německu se modelka představila také jako zpěvačka. Na tiskové konferenci zazpívala přítomným žurnalistům úryvek z hitu zpěvačky Lady Gaga Paparazzi. Později to zopakovala pro deník Bild.

"Ráda zpívám a určitě bych ráda zkusila natočit nějakou písničku. Proč ne? Člověk má vyzkoušet všechno," říká nejslavnější česká modelka současnosti, která se v Berlíně vedle módních přehlídek objevila také na několika VIP večírcích.

Autor: gam, INT