Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Beckham se zbavila silikonů!

6. ledna 2011 | 16:38

Šestatřicetiletá módní ikona, Victoria Beckham, nechtěně prozradila své největší tajemství. Loni si úplně nechala odstranit prsní implantáty. Prořekla se při rozhovoru pro britskou verzi módního časopisu Vogue.

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Victoria Beckham (36) se tentokrát v rozhovoru opravdu otevřela. Redaktorce svěřila mnoho ze svého soukromí. Hovořila o módě, svých plánech, péči o svůj vzhled i domácích mazlíčcích. A samozřejmě o manželství a "božském" Davidovi. Přiznala dokonce, že světoznámý fotbalista David Beckham, není tak dokonalý, jakým se zdá být.

Tvář na titulní stránce prestižního časopisu není pro Victorii rozhodně premiérou. Tentokrát jí to však na obálce opravdu sluší. V přirozeném make-upu a světle šedém svetru od Stelly McCartney působí jemně a přirozeně. I přesto, nebo možná právě proto, je velmi atraktivní. Od dob Posh Spice urazila opravdu dlouhou cestu.

Od velikosti A až k DD

Vzhledem svých prsů se Victoria trápila už od doby, kdy začala dospívat. Na hrudi jí vyrašila jen drobná ňadra. S velikostí A však atraktivní popstar rozhodně nebyla spokojená. Rozhodla se pro řešení za pomoci plastické chirurgie. Svoje první implantáty si nechala voperovat v roce 1999. Svoji přírodní velikost 34A si nechala zvětšit až na 34D. O dva roky později dokonce až na 34DD.

Nepřirozeně oblé a velké polokoule působily na štíhlém těle Victorie jako pěst na oko. Vypadalo to, jako kdyby si na hruď nechala přidělat obrovský rozpůlený grapefruit. Až v roce 2009 si je nechala vyměnit za menší. Prohlásila, že takováhle prsa nejsou tou nejlepší image pro matku, která vychovává tři děti. A loni si, jak v rozhovoru nechtěně prozradila, nechala implantáty vyjmout úplně.

Nikdo není dokonalý

A přiznala toho mnohem víc. Ještě nedávno Victoria tvrdila, že její muž je naprosto perfektní. A to i po ránu. Teď se ale svěřila, že to není až tak úplně pravda. „Jedno ráno jsem se koukla na Davida, zrovna když se probudil. Říkala jsem si, že i on má své slabší chvilky. A především, že i on stárne. Díky bohu, protože vždycky vypadal tak dokonale!“ řekla otevřeně.

Victoria a David už jsou manželé krásných jedenáct let. Pro média se tváří, že je vše v pořádku, ale je to tak doopravdy? Podle zpěvačky je jejich manželství dokonalé. Svému muži je stále oddaná, věrná a velmi ho miluje. A to i přesto, že v poslední době musel čelit obvinění, že měl sex s prostitutkou.

Vzdala se nadějí mít dceru

S manželem Davidem mají už tři syny - Brooklyna (11), Romea (8) a Cruze (5). Victoria však stále toužila po dceři. A nijak se tím netajila. Její snaha otěhotnět dokonce Davida na jaře loňského roku naprosto vysílila. Na dovolené v Karibiku totiž po něm kráska vyžadovala sex pětkrát denně. Bez úspěchu. Za celou dobu neotěhotněla.

Podle lékařů je problém na její straně. Doporučili jí, aby změnila jídelníček. Trochu přibrala. Jen tak může zvýšit šance na otěhotnění. Její extrémní dieta se s těhotenstvím neslučuje. Za den sní jen trochu zeleniny a rybu vařenou v páře.

Victoria se však svého štíhlého těla zřejmě vzdát nehodlá. V rozhovoru se totiž redaktorce svěřila, že už se vzdala svého snu, že bude mít holčičku. "Možná se nám ještě nějaké dítě narodí, ale jsem přesvědčená, že šance na to, že budu mít dceru, jsou poměrně mizivé," prohlásila.

Autor: INT, Lenka Chvostová, gamk