Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Victoria Beckham v toaleťáku: To není posh!

11. května 2011 | 21:14

Victoria Beckham (37) odhodila svůj dokonalý styl a bavila se v toaletním papíru na párty, kterou pro ni a její budoucí miminko připravila její blízká kamarádka Eva Longoria (36).

Victoria Beckham se těší na své čtvrté miminko, které se zanedlouho podívá na svět. A konečně to bude vytoužená holčička. A jak je v USA zvykem, pro každou nastávající maminku se musí připravit velká párty s mnoha dárky pro děťátko.

Victoria na Twitteru publikovala fotografii, jak stojí zabalená v toaletním papíru ještě se třemi přáteli. Párty si prý velmi užila, i když ne zrovna v jejím oblíbeném stylu á la Posh.

Ledová královna

Na druhou stranu na fotografii rozhodně nevypadá, že by se nějak zvlášť bavila. Měla postoj jako správná modelka, ale nedokázala se uvolnit. I její fanoušci si už všimli, že se před objektivy chová strojeně a strnule a málokdy se usměje. Po tolika letech v showbyznysu by už člověk řekl, že si "Posh spice" zvykla na zájem médií, ale opak je pravdou.

Hostů bylo na párty přinejmenším třicet, mezi nimi Demi Moore, Nicole Ritchie nebo další nastávající maminka Selma Blair. A všichni přinesli velké růžové krabice s dárky. Hostitelka Eva Longoria musela mít ze svého počinu jistě velkou radost.

Eva Longoria se s Victorií spřátelila poté, co se rodina Beckhamova přestěhovala do Los Angeles.

Autor: evak