Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Orlando Bloom si pyšně nesl roztomilého syna

20. dubna 2011 | 21:00

Miláček žen Orlando Bloom (33) si teď užívá rodinný život s manželkou Mirandou Kerr (27) a synem Flynnem. Ten už má ve třech měsících rozkošný kukuč. Pyšný tatínek ho skoro nedá z ruky a stále ho pusinkuje.

Když se otec věnuje dítěti, je to vždycky hezký pohled. Tím spíš, že tatínkem je hollywoodský herec Orlando Bloom. O svého tříměsíčního synka Flynna, kterého má s australskou modelkou MIrandou Kerr, se pečlivě stará. Na letišti v Anglii ho skoro nedal z ruky. Maminka Miranda, která už je po lednovém porodu v úžasné formě a znovu předvádí prádlo a plavky pro Victoria's Secret, šla pyšně v závěsu za svými muži.

Orlando byl u porodu

Miranda neměla lehký porod, ale Orlando jí byl celou dobu po boku. „Byl to dlouhý, namáhavý a těžký porod. Nenechala jsem si ale dát žádné utišující léky. Rodila jsem přirozeně. Bez Orlanda bych to ale nezvládla. Celou dobu byl se mnou, radil mi a podporoval mě. Teď jsme jako rodina moc šťastní. Je to naše malé sluníčko. A děkujeme všem, kdo nám píšete hezké vzkazy a držíte nám palce!“ rozplývala se nad rodinou pohodou Miranda při rozhovoru pro magazín People.

Bloom je nadšeným otcem. „Je to úžasné, miluji to. Změnilo to spoustu věcí v mnoha směrech. Miranda je skvělá matka,“ chválil manželku. Pár měl svatbu loni v červenci. Krátce po ní oznámili, že čekají miminko, ze kterého je dnes roztomilý Flynn.

Autor: mivr