Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Beckham drasticky hubne poporodní kila: Skoro nejí a denně cvičí

17. srpna 2011 | 15:25

Po porodu čtvrtého dítěte by většina žen vidinu plochého bříška vzdala, ne ale Victoria Beckham (37). Minulý měsíc se jí po třech klucích narodila konečně holčička Harper Seven. Bývalá zpěvačka se stáhla do ústraní a je rozhodnutá zhubnout 9,5 kilogramů, které během těhotenství přibrala. Skoro přestala jíst a denně tvrdě cvičí.

Zatímco její manžel, fotbalista David (36) tráví čas se syny Brooklynem (12), Romeem (8) a Cruzem (6), Victoria se snaží zhubnout kila, která jí po porodu vysněné dcery zůstala. Vytyčila si dokonce datum, do kdy musí být zase štíhlá jako proutek. Podle britského magazínu Grazia má v plánu se na newyorském fashion weeku, který se koná od 8. do 15. září, objevit v dřívější formě.

Zvolila drastický způsob hubnutí a sice takzvanou dietu pěti prstů. Ta spočívá v tom, že jí jen pět hrstí jídla denně. Zdroj časopisu řekl, že Victoria vynechává cukry a jí jen uzený losos, krevety s chilli, sushi z tuňáka a míchaná vejce.

Místo odpočinku cvičí

"Na newyorském fashion weeku chce být v nejlepší kondici. Pět dní po porodu začala jíst pět jídel, která obsahují hodně proteinů, denně, která doplňovala zelenou zeleninou, pila litry vody a chroupala oříšky a goji (bobule asijského ovoce - pozn. red.)," dodal zdroj.

Bývalá Posh z dívčí skupiny Spice Girls už začala i cvičit, ačkoli ji lékaři varovali, že by měla být vzhledem k tomu, že porodila císařským řezem, velmi opatrná. "Victoria dělá denně jen mírné cviky a desetiminutovou sérii Pilates. Během pár týdnů se vrátí k původnímu tréninkovému režimu," vysvětlil zdroj.

Autor: INT, mivr