Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Emmy: Heidi Klum v průsvitných mini, vyhublá Osbourne

31. srpna 2010 | 10:27

Letošní ročník amerických televizních cen Emmy nabyl nového, čerstvého vzhledu. Sedm z osmi hlavních hereckých sošek totiž získali buď nováčci, nebo jiné hvězdy než loni. Večer tak vdechl nový život televiznímu průmyslu, módnímu nikoliv.

Ač se celé slavnostní vyvrcholení televizní sezóny neslo v duchu šatů se siluetou přesýpacích hodin, která bude v příštích sezónách v módní branži kýžená, žádná star, ani začínající seriálová hvězdička, nedokázala svým modelem zaujmout, strhnout na sebe pozornost.

Luxusní nuda

Jako stálice červeného koberce se osvědčila profesionálka Heidi Klum, která moderuje televizní reality show Project Runway. Ta hledá nové talenty z oblasti módních návrhářů. Na akci se modelka a moderátorka objevila s manželem Sealem.

Svou nově nabytou štíhlou postavu v černé róbě předvedla i Kelly Osbourne, dcera zestárlé legendy rocku, která o víkendu navštívila Prahu, Ozzyho Osbourna. Ta měla dříve velmi plnou postavu. Přebytečná kila ale vytančila v pořadu Dancing with the Stars (americká verze StarDance).

Celkově večer, který je pro mnohé celebrity zahřívacím kolem před Zlatými Glóby a následovným vyvrcholením sezóny ve formě Oscarů, působil zdařilým, ale zároveň i nudným dojmem. Ostřílené seriálové tváře se nedostavily a vycházející star málo koho svou garderobou, postrádající hvězdný pel, zaujaly.

Červený koberec

Eva Longoria se předvedla ve standartní nudě.
Autor: ČTK, EPA

Eva Longoria z oblíbeného seriálu Zoufalé manželky se předvedla v poměrně decentním číslu. Výběr outfitu ale nebyl tak vytříbený a propracovaný jako její šatník, který předvedla na filmovém festivalu v Cannes. Nicméně jednoduchý korzet se sukní s efektem sypajících se růží, vypadal na herečce půvabně. Jediným šperkem byly světle růžové složité náušnice, kterým tón v tónu ladila Evina rtěnka.

Glenn Close ladila barva šatů k očím.
Autor: ČTK, EPA

Třiašedesátiletá Glenn Close vypadá na červeném koberci i na svůj věk skvěle. Herečka zvolila poměrně usedlou róbu. Doplnila ji velmi střídmě pouze náušnicemi a prstenem s diamanty. Šaty ji ale na první pohled příliš nepadly v pase. Efekt skládané látky opticky Glenn zmenšuje a celkově nelichotí její hubené vysoké postavě.

Kelly Osbourne předvedla v šatech novou figuru.
Autor: ČTK, EPA

Kelly Osbourne, mladá dívka mnoha zaměstnání, se podobně jako Paris Hilton proslavila především poděděným příjmením a rušným nočním životem. Svou hubenou postavu předvedla v čísle z kolekce Tony Ward. A vypadala opravdu štíhle! V Americe její nová silueta hned vyvolala rozruch. Zatímco ještě před pár měsíci byla pranýřována za obezitu, teď se šušká, zda nepropadla anorexii.

Christina Hendricks vypadala v lila něžně.
Autor: ČTK, EPA

Hvězda seriálu Mad Man (Rozzuření muži) Christina Hendricks, která právě září na výslunní slávy, oblékla na červený koberec večerní róbu od Zaca Posena v lila odstínu. Šaty její oblé, žensky stavěné postavě lichotily. Stejně tak jejich barva hereččiným zrzavým loknám. Vyzývavý výstřih a lehká gramáž látky umocnily romantický dojem.

Heidi Klum s manželem Sealem.
Autor: ČTK, EPA

Ostřílená profesionálka červených koberců, topmodelka Heidi Klum, porušila dekorum slavnostního okamžiku a na akci, kde se sluší dlouhé róby, zvolila z velké části průhledné mini šaty značky Marchesa, které řasenou látkou s flitry kryjí jen ty nejdůležitější partie. Doplnila je ultra trendy podpatky s ostrou špičkou z dílny Christiana Louboutina. Celý look podtrhuje výrazný zapůjčený šperk. Heidi vypadá skvěle, jen mezi dámami v róbách působí polonaze.

Autor: amp, mivrk