Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Heidi Klum: Domek za čtvrt miliardy

7. června 2012 | 16:08

Supermodelka Heidi Klum (37) a zpěvák Seal (47) chtěli nový rodinný domeček. A v prosinci konečně jeden našli. Usedlost v brentwoodských kopcích s osmi ložnicemi a rozsáhlými zahradami je postavena ve středomořském stylu a slavný pár za ni zaplatil čtvrt miliardy korun!

Do svého nového domova v Brentwoodu nedaleko Los Angeles se supermodelka i slavný zpěvák evidentně zamilovali. „Z velké ložnice je úžasný výhled na hory i oceán a je v ní i útulné místo s krbem. Prostorná zahrada je navíc jako stvořená pro naše děti,“ řekla modelka. V domě o rozloze 1230 metrů čtverečních je osm ložnic s devět koupelen, francouzská kuchyň, bar, několik šaten a knihovna. Okouzlující sídlo navíc skrývá několik vskutku historických klenotů. V kuchyni je umístěn krb z roku 1603, který byl do USA přivezen ze Skotska a také jeden z pokojů má krb, který je údajně originál z Napoleonova venkovského domu ve Francii.

Bohatství bez omezení

Poté, co se nemovitost v červnové dražbě neprodala, dal ji původní majitel do prodeje realitní kanceláři. Kdo byl však onen investiční bankéř, který sídlo vlastnil, kancelář sdělit odmítá. Rebecca Ross, makléřka společnosti Hilton and Hyles však sdělila, že cena 13,4 milonů dolarů, v přepočtu asi 260 milionů korun, kterou pár za dům zaplatil, je rohodně vyšší, než jakou původní majitel požadoval. „Bylo zde více zájemců a tudíž i více nabídek.“ Kdo by ovšem nezaplatil takový balík, aby mohl bydlet v tak nádherném prostředí? Obzvlášť, když jedním z vašich sousedů bude Arnold Schwarznegger (63).

Nerozlučný pár

Heidi a Seal se seznámili, když Heidi čekala s šéfem týmu Renault Formule 1 Flaviem Briatorem (60) své první dítě. Brzy se a ním ale rozešla a z Heidi a Seala se stal nerozlučný pár. Sealových desek se prodává přes 15 milionů ročně a Heidi patří mezi nejlépe placené modelky světa.V roce 2010 si podle časopisu Forbes s přišla na 268 miliónů korun. Manželé spolu vychovávají čtyři děti:  Leni (6), Henryho (5), Johana (3) a nejmladší dcerku Lou (1).

Autor: Julie Ravingerová, KNbr
Video se připravuje ...