Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Heidi Klum: Na mole diva, v kuchyni levá!

8. dubna 2011 | 19:36

Supermodelka Heidi Klum (37) nemá o práci nouzi. Reklamy, přehlídky, focení. Sama se jistě finančně zabezpečí. Přesto jako každá šťastně provdaná by ráda dostála pořekadlu - "hospodyňka čistá, mužíčkovi jídlo chystá". Jen jí to moc nejde. Neumí uvařit ani čaj.

I když je pro svého muže, britského zpěváka Seala (48), středem vesmíru má Heidi Klum také své mouchy. Na molu se pohybuje zcela profesionálně a otočky zvládá i na nejvyšších podpatcích, ale v kuchyni se otáčet neumí a radši se jí vyhýbá obloukem.

Co je ovšem už na pováženou, že svého manžela nepotěší ani dobrým čajem. A on to jako pravý anglický gentleman po několika nelahodných pokusech vzdal. Heidi na druhou stranu omlouvá, že příprava černého čaje je malým rituálem každého Angličana.

"Voda nikdy pro něj není dostatečně horká a až když má čaj tu správnou barvu, tak se tam teprve může nalít mléko. Teprve až mi bude 80, tak asi budu zralá dost na to, abych to udělala správně," prohlásila Heidi.

Heidi Klum na sebe vyzradila nemotornost mezi hrnci, ale rozhodně o svého manžela pečuje v jiném směru. Jejich zamilovanost z nich jen srší, a to se vzali v roce 2005! Modelka tak dává naději všem ženám méně zdatným v kuchyni, že láska nemusí procházet jen žaludkem.

Autor: evak, INT