Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jsou spolu čtvrt století a mají 6 dětí, ale svatby se dočkali až teď. Zaplatil ji kadeřník!

21. března 2021 | 06:00

Žijí spolu dlouhých 24 let. Jejich svatba se ale konala teprve před pár dny, a to jen díky neznámému kadeřníkovi. Sami na ni totiž nikdy neměli peníze, jen stěží uživí svých šest dětí!

Rosalyn Ferrer a Rommel Basco tvoří pár, který spolu sdílí své životy už 24 let. Mají šest dětí a žijí na Filipínách. Spí ale v polorozpadlé chatrči v jedné z nejchudších čtvrtí. Živí se tříděním plastu, které jen stěží pokryje náklady na jídlo pro rodinu na každý den. O svatbě si tedy mohl tento pár nechat jedině zdát.

Nedávno si této rodinky všiml kadeřník pracující nedaleko od jejich chatičky a rozhodl se jim připravit překvapení. S pomocí pár přátel vystrojil Rosalyn a Rommelovi svatbu s kadeřníkem, vizážistou i fotografem. Proměna páru je neskutečná, bude vám z ní běhat mráz po zádech. Z neupravené a zanedbané Rosalyn se na chvíli stane princezna v okouzlujících šatech, která kráčí po boku Rommela v dokonale padnoucím obleku!

Charitativní svatba, která se konala letos v únoru, není oficiální. Opravdová veselka se prý uskuteční ještě tento rok a chystá se na ni celá rodina. Dobrosrdečný kadeřník splnil tak páru obrovský sen. Rosalyn si na dlouhé, bílé šaty jako z pohádky nikdy prý ani nepomyslela. I tak žijí lidé ve 21. století...

Autor: Adéla Ondroušková