Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zásadní zlom v životě Aničky z Ulice: Podívejte se na ukázku

Video se připravuje ...
Anička se nedokázala vyrovnat s tíživou životní situací a propukla u ní psychická porucha
VIDEO: Nova tv
11. května 2017 | 06:00

Herečka Ljuba Krbová (58) si v seriálu Ulice v těchto dnech prochází jedním z nejsložitějších období. Není snadné ztvárnit psychickou poruchu, a ani pro herečku samotnou tak není jednoduché vyhnout se efektu, který to na ni může mít.

Anička Lišková, kterou Ljuba Krbová v seriálu Ulice ztvárňuje, nemá vůbec jednoduché období. Prožívá jedno z největších zklamání v životě, se kterým se její tělo bohužel vyrovnává po svém.

Velký stres, kterým prochází kvůli nevěře svého partnera Bedřicha, kterého hraje Adrian Jastraban, vyvolal symptomy psychické poruchy nazvané obsedantně kompulzivní porucha.

„Byl to pro ni obrovský šok, který v ní probudil obsedantně kompulzivní poruchu, což je psychická nemoc, která v člověku probouzí černé myšlenky a nutí ho se neustále přesvědčovat o tom, že je vše v pořádku,“ popisuje Ljuba Krbová.

„Anička se neustále ujišťuje o tom, že například vypla žehličku, že jsou všechny jehly v jehelníčku, že její nejbližší jsou v pořádku... Neustále kontroluje vše, co udělala. A bude se to stupňovat,“ prozrazuje herečka.

„Musím říct, že to bylo docela namáhavé a nepříjemné natáčení. Musela jsem si tu její situaci nějak pustit dovnitř, do sebe, naladit se na ni. Přiznám se, že každý den, když jsem dotočila tyto scény, jsem měla pocit, jako bych složila vagon uhlí. Opravdu to bylo náročné,“ přiznala herečka.

Video se připravuje ...
Anička se nedokázala vyrovnat s tíživou životní situací a propukla u ní psychická porucha • VIDEO: Nova tv

Bojíte se, jestli obsedantně kompulzivní porucha nehrozí i vám nebo vašim blízkým? Otestujte se ZDE.