Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jako v pohádce: Hvězdy, které skončily u oltáře se svými fanoušky

9. května 2017 | 06:00

Kdo si alespoň jednou v životě neprožil lásku k celebritě? Jistě máte alespoň jednoho herce, muzikanta nebo jiného slavného muže, který uchvátil část vašich fantazií. Jistě, všichni víme, že aby se do nás někdo takový zamiloval, je téměř nemožné, ale jak se ukazuje, není to zcela nemožné. Těmto fanouškům a fanynkám se to podařilo!

Matt Damon není úplným lamačem ženských srdcí, nebo alespoň ne na první pohled. Záleží asi také hodně na tom, jakou zrovna hraje roli. Na nedostatek fanynek si jistě stěžovat nemůže.

Se svou manželkou je každopádně navzdory zástupu fanynek již sedmnáct let a mají spolu čtyři děti! Seznámili se úplně náhodou. Při natáčení filmu v Miami ho kolegové po jednom natáčecím dnu zatáhli do baru, kam původně vůbec nechtěl jít.

„Uviděl jsem ji přes celou místnost a vůbec nevím, jak by se naše životy mohly střetnout, kdybych byl tenkrát do baru nešel,“ nechal se slyšet herec. Luciana Barroso pracovala jako barmanka. Od toho večera jejich životy nabraly zcela nový směr.

Podobně na tom ovšem byly i fanynky dalších úžasných herců, jako jsou Christian Bale, Patrick Dempsey. Nebo i fanoušci krasavic, jako je Julia Roberts, která si dokonce zahrála v jedné z nejúspěšnějších romantických komedií o tom, jak se do krásné herečky zamiluje obyčejný smrtelník. Jak je vidět, pohádky se dějí i v reálném světě!

Které další hollywoodské hvězdy skončily u oltáře se svými fanoušky a fanynkami? Najdete je ve fotogalerii:

Podívejte se také na video, jak se slavní herci a herečky museli změnit kvůli svým rolím:

Video se připravuje ...
Takhle se změnili kvůli svým filmovým postavám • VIDEO: archiv